Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy magyarázzam el a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarázzam el a legjobb barátnőm férjének, hogy többé nem vagyok hajlandó az együttlétekre?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm férjével többször lefeküdtem, de amíg nem voltam férjnél, elfogadhatónak gondoltam. De amióta férjnél vagyok, nem akarok lefeküdni vele. Nem túl rég próbálkozott, akkor sikerült elhárítani a támadást, de most olyan buliba megyek hétvégén, ahol ő lesz a házigazda, és félek hogy letámad. Mit mondjak neki, hogy ne kelljen szexelni?
2010. aug. 12. 22:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
86%

De most ki a rákot érdekel ki mit gondol róla? Hol van a kérdésben, hogy mi a véleményetek róla?

Mondd meg neki, hogy Józsi, most már más a helyzet. Szeretem a férjem. Szép volt, jó volt, de köszönöm, ennyi volt.

2010. aug. 13. 02:55
 22/38 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen barát mellett nincs szüksége az embernek ellenségre...
2010. aug. 13. 04:27
 23/38 anonim ***** válasza:
66%

Tényleg tök jó, hogy még te sértődsz meg, amikor nyíltan leírtad ide, hogy mekkora ordas k*rva vagy. Bocs, hogy nem tudok a kedvedben járni a válaszommal, de nálam a barátság szent dolog, és aki az ún. legjobb barátnője házasságát meggyalázza, az nem érdemli meg, hogy bárki bízzon benne.

Pláne, hogy te úgy látszik kicsit sem érzed ezt helytelennek, csak azóta zavar, hogy férjed van. Különben az esküvő előtt még nem tartottad helytelennek?

Vagy úgy egyltalán, te házaskén nem k*rsz félre, de az nem számított, hogy akivel eddig összefeküdtél, az házas volt?

2010. aug. 13. 08:15
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálok csak a kérdésre válaszolni.

Úgy is többen lesztek, mindig legyen veled valaki, barátok, akikkel beszélgetsz. Akkor csak nem nyomul, hisz van felesége (aki csak ott lesz, v nem?). A legjobb viszont az lenne, ha menne veled a férjed is.

2010. aug. 13. 10:41
 25/38 anonim ***** válasza:
77%

Petrával értek egyet! Azért örülök, hogy vannak olyan emberek akikből még nem veszett ki az erkölcsösség!

Ami téged illet kedves kérdező, egy oltári nagy k*rva vagy! A legjobb barátnőd férjével? Pffff szánalom vagy!

Mondd meg a pasinak, hogy eddig r*banc voltál, de most szeretnél átállni az Erő jó oldalára, és ezentúl saját magát k*rja seggbe! Őszintén kívánom, hogy csaljon meg a férjed!

2010. aug. 13. 11:01
 26/38 A kérdező kommentje:

Megcsal tár ő is. Na és?

ja, amúgy meg anyád az oltári nagy qrva.

2010. aug. 13. 11:07
 27/38 anonim ***** válasza:
93%

es meg te beszelsz kulturarol?? -.-"

mielott a meghazasodtal is csaltad a ferjed?? hat szep...most meg hirtelen eszedbe jutott, hogy hoppaaaa azert ezt mar megsem kene??miert hazasodtal ossze a ferjeddel ha ilyen sz*r a kapcsolatotok?? miert nem kerestel magadnak valakit aki HOZZAD ILLIK??? emiatt van a sok boldogtalan hazassag.

mellesleg meg ne te legyel felhaborodva, mert egy olcso riherongy vagy.

2010. aug. 13. 11:23
 28/38 A kérdező kommentje:

Olcsó??? Ki mondta, hogy pénzt kapok érte? Szerintem ez nincs írva sehová!

Amúgy meg mindenki magából indul ki.

2010. aug. 13. 11:27
 29/38 anonim ***** válasza:
63%
Remélem, soha nem lesz ilyen "legjobb barátnőm"...mielőtt itt háborogsz, kicsit nézz már magadba, vagy köpj fel és állj alá. Attól, mert te nem vagy képes EMBER módjára viselkedni, még nem kell másokat tönkre tenni. Nehogy már neked álljon feljebb. A kérdésedre válaszolva: nem hiszem, hogy olyan nehéz megmondani valakinek, hogy: Bocs de többet nem szeretném. Bár nem lep meg, hogy nincs ennyi eszed sem...
2010. aug. 13. 11:37
 30/38 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ismersz? Neeeem? Hát akkor honnan tudod, milyen vagyok, és mennyi eszem van?
2010. aug. 13. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!