Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megy tönkre a házasságom?
Férfiként írom:
Egy férfi mindig kívánja a szexet a feleségével, kivéve:
- ha másba szerelmes
- egészségügyi, munkahelyi, lelki problémái vannak
- nem kívánja a feleségét, mert az meghízott, vagy nem ad magára
- homoszexuális, de szeretett volna gyereket
Ennyi. Ebből is látszik, hogy mi férfiak nem vagyunk túlságosan bonyolult lelkek, és ha visszautasítjuk a szexet, ott már komoly gondoknak kell lennie...
5# Hozzátenném azt is, hogy ha az anya átmegy robot üzemmódba a gyerek miatt, akkor se kívánod őt annyira.
Hülye példa de az én barátnőm is kapott egy nyuszit és azóta folyton azt simogatja, babusgatja. Én meg ott állok mellette és elmegy a kedvem mindentől mert kb ilyenkor én le vagyok szarva.
Lehet hogy a kérdező is megszűnt nőnek, partnernek lenni szülés után és csak a gyerekkek foglalkozik, a férjét meg csak akkor veszi elő amikor szex kell. Ilyenkor jogosan érzi azt a párja hogy csak biodíszlet a nőnek a gyerekneveléshez meg a saját igényei kielégítéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!