Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy Facebookon nagyon népszerűek az ilyen házasságos, gyerekszületős bejegyzések?
Mert az ég kék, és ez tény. Jók ezek, pl nekem van vagy 20 ismerősöm, mégis kitettem a házasságom napján készült fotót, pláne hogy ezt a legjobb barátaimmal élhettem meg.
Az persze nem egészséges, hogy minden nap megy a kép a gyerekről, de egy-két bejegyzést nem látom problémának a baba jövetelével kapcsolatban. Az ember ha boldog, világgá kürtölné...jó persze van aki csak púpuskodik fb-n :D
Ne légy irigy, mert savanyú emberré tesz. Neked is el fog jönni az, mikor átélheted azokat, amikre most irigykedsz. Csak ne süllyedj ebbe a rosszindulatúságba bele, mert magadnak ártasz. De ne feledd, neked is el fog jönni ez a nap, és ne azért várd, hogy másnak mutogathasd, hanem mert boldogsággal fog eltölteni ez-agy az, amit "elértél".
Azért, mert van hírértéke.
"Láttad, hogy a Jucinak kisunokája született? A Kovács lyány meg férjhe' ment!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!