Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy Facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy Facebookon nagyon népszerűek az ilyen házasságos, gyerekszületős bejegyzések?

Figyelt kérdés
Valaki megházasodik vagy gyereket szül, már sokan be is lájkolják őket. Írják alá neki, hogy milyen szépek együtt, milyen jó hogy egymás mellett megtalálták a boldogságot, milyen szép a gyerekük stb. Ilyenkor mivel szingli vagyok, mindig elkap egy kis "irigység", hogy másoknak milyen jó, mert átélhetik a boldogságot.
2020. máj. 7. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Mert az emberek életében ezek az események mérföldkőnek számítanak. Odaáig el kell jutni, át kell élni.
2020. máj. 7. 14:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem egyikben sem fog részem lenni.
2020. máj. 7. 14:52
 3/5 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
30%

Mert az ég kék, és ez tény. Jók ezek, pl nekem van vagy 20 ismerősöm, mégis kitettem a házasságom napján készült fotót, pláne hogy ezt a legjobb barátaimmal élhettem meg.

Az persze nem egészséges, hogy minden nap megy a kép a gyerekről, de egy-két bejegyzést nem látom problémának a baba jövetelével kapcsolatban. Az ember ha boldog, világgá kürtölné...jó persze van aki csak púpuskodik fb-n :D

Ne légy irigy, mert savanyú emberré tesz. Neked is el fog jönni az, mikor átélheted azokat, amikre most irigykedsz. Csak ne süllyedj ebbe a rosszindulatúságba bele, mert magadnak ártasz. De ne feledd, neked is el fog jönni ez a nap, és ne azért várd, hogy másnak mutogathasd, hanem mert boldogsággal fog eltölteni ez-agy az, amit "elértél".

2020. máj. 7. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Ezt főleg idősebb vagy egyszerűbb emberek írják, már a helyesírásból is látszik. Be szoktam lájkolni, de annyi. Nem akarok gyereket, a posztolóval való kapcsolatomnak szól a lájk, nem a családi állapotának.
2020. máj. 7. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert van hírértéke.

"Láttad, hogy a Jucinak kisunokája született? A Kovács lyány meg férjhe' ment!"

2020. máj. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!