Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a témáról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a témáról? Tényleg probléma, ha egy nő többet keres 2020-ban?

Figyelt kérdés
[link]
2020. dec. 21. 20:23
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

30#

Persze hogy nem. Mert még nem érted el azon fejletségi szintet, ahol egy kapcsolatot, a társ megbecsülését, sokrétű tulajdonságai határozzák meg, és nem a keresete, vagy a szőrszálak hiánya az alkarján vagy a bütykösujján!

2021. márc. 3. 07:34
 32/43 anonim ***** válasza:
A belső tulajdonságok ugyanannyira fontosak.... de ha egy pasinak nincs egzisztenciája, az rohadt kiábrándíto tud lenni.
2021. márc. 3. 08:14
 33/43 anonim ***** válasza:

Ez főleg gyerek miatt fontos..

Vagy hogyan gondolod, hogy majd én megyek vissza dolgozni szüles után 3 honappal, és ő marad otthon?

2021. márc. 3. 08:16
 34/43 anonim ***** válasza:
33: Akkor, ha szűkösködni kellene a gyerekkel. De sajnos sokaknál ez a gondolat inkább a "nem lenne 5 nyaralás csak egy, meg nem lenne 4 óvodányi drága játék, csak 1 óvodányi" szinten merül ki.
2021. márc. 3. 12:18
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

Persze...es majd én fogom eltartani a ferfit, mig ő otthon babázik?? Szerinted , ilyenre hkgy tudnék feefiként nézni??? Leginkabb sehogy sen.

Ha már az ovinál tartunk, a kislányom magánoviba jár, ahol 2 nyelven is tanulhat...ezt egy csóró pasi nem tudná megfizetni.

Nyaralás: Én szeretek utazni, szeretem a kényelmet, a gondtalanságot, a jó körülményeket, hogy nem kell neznem az arakat a boltban...

Ezt egy csóró pasi megint csak nem tudná biztositani. Hamarosan jön a masodik gyerek, 830 ezer ft. egy szüles a Maternity magánkorhazban.

Önmagában persze nem eleg, ha egy férfi jól keres, de nélküle eselye nincs kapcsolatra velem.

2021. márc. 4. 07:07
 36/43 anonim ***** válasza:

Ahh szval ha te keresel 350 e et,a férfi pedig 340 et,akkor te tartod el őt!

Jolvan Emese!

Az ertékrendekkel,az elvekkel vannak gondok.Nem kicsit!

2021. márc. 4. 11:42
 37/43 anonim ***** válasza:
35: Legtöbb hála istennek nem is akarna ilyen felfogású nővel. Gondolom a budipapír minimum 25 rétegű, lehetőleg aranyozott legyen otthon. Más nem jó.
2021. márc. 4. 12:02
 38/43 A kérdező kommentje:
Ez a 35-s válaszoló egy igazi p.csa. De feltudnám pofozni az ilyet.
2021. márc. 6. 14:03
 39/43 anonim ***** válasza:
Miért? Mert én legalább őszinte vagyok? Nőt nem ütünk. Gondolom anyád nem tanitotta meg.
2021. márc. 6. 14:15
 40/43 anonim ***** válasza:
Kieg. BTW. Te leállnál tulsulyos Nővel? Jaaaaaa. Nem? Felszines vagy!
2021. márc. 6. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!