Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a témáról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a témáról? Tényleg probléma, ha egy nő többet keres 2020-ban?

Figyelt kérdés
[link]
2020. dec. 21. 20:23
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
94%

Nem hinnèm.

A párom alkalmazottként többet keres, mint én vállalkozóként, de valahogy ez sosem volt gond köztünk

2020. dec. 21. 20:43
 2/43 anonim ***** válasza:
21%

A nőknek probléma mert emiatt nem tudnak felnézni egy férfira és nehéz párt találni.

Az orvosok, vezetők, politikusok száma is véges. A büfészakos nőkből meg egyre több van.

2020. dec. 21. 20:44
 3/43 anonim ***** válasza:
56%
Hát hol lenne?... A pasi mellett, nem? :D
2020. dec. 21. 20:45
 4/43 anonim ***** válasza:
59%
Jó nagy kamu ez a cikk. Gondolom volt egy olyan multi ami híresen alulfizette a női munkatársakat, ezért ő pénzelte "támogatta" a szereplő "brit tudósokat", hogy aztán kijöjjön, h még véletlenül sem a végtelen profitmaximalizálásról, és az embert tárgynak tekintő vadkapitalizmus az oka a nők megkülönböztetésének, hanem a nők maguk, akik annyira romantikusak, hogy inkább otthagyják a munkahelyüket, mert hátha a férfinek rosszul esik h néhány százalékkal többet keres a feleség..
2020. dec. 21. 20:45
 5/43 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon szomorú, hogy a XXI. században is sokan úgy gondolják, hogy ciki, ha a nő keres többet.
2020. dec. 21. 21:01
 6/43 anonim ***** válasza:
96%

"A büfészakos nőkből meg egyre több van."

Férfiből is. Uncsi már, hogy azt hiszitek, hogy minden nőnek kamu diplomája van, míg minden férfi minimum atomfizikus.

2020. dec. 21. 21:04
 7/43 anonim ***** válasza:
0%

A könyökömön jönnek ki ezek a látszaterős nők, akik önigazolásbóp végeznek munkát is, mert annyira nincs önbizalmuk, hogy muszáj, hogy valaki dobjon néha nekik egy falatot, ha máshol nem, a munkahelyen... Amint teherberakják a többségüket, egyből mindent eldobnak és a férjüket nyalogatják ahelyett, hogy nem egy komplexusos pincsinek szülnének gyereket. Aztán mikor vége a kapcsolatnak, jön a pampogás, hogy jajci, 10 évig szar munkát csináltam, kidobhatom a kukába a korábbi érdemi tapasztalatom és amúgy is feladtam önmagam, szóval valaki karoljon fel ismét. Faxomat azt.

Több párom keresett kevesebbet mint én, soha még csak nem is sugalmaztak ilyen kreténségeket. Nem mintha ért volna bármit, zsarnokokat nem fogok magam mellett tartani, pláne nem könyörögni nekik, hogy maradjanak.

2020. dec. 21. 21:27
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, hogy sok férfi nem szereti, ha a nő valamiben magasabb presztízsű. Jogi diplomám van, de nem vagyok sztárügyvéd. Volt már abból gondom, hogy a párom nem érezte magát férfinak mellettem. Sokan inkább összeállnak egy 200-250-et kereső "büfészakos" nővel, mert annak lehet villantani. Nekem nehezebb, már csak azért is, mert olyan körökben forgok, ahol sok a nagyon gazdag férfi. Persze azt a pasik nem veszik figyelembe, hogy ezek a nagyon gazdag férfiak rám sem néznek, hiszen én nekik egy huszadik kis ugronc vagyok, nem egy Z. Linda vagy D. Regina.
2020. dec. 21. 21:31
 9/43 anonim ***** válasza:
92%

"Alatta...minden téren. :)"

Maximum álmodban. :)

2020. dec. 21. 23:39
 10/43 anonim ***** válasza:
91%
#11: A Valóságban is. Szépen becsomagolja a dobozába és bedugja az ágy alá :)
2020. dec. 22. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!