Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen gyermekvállalás előtt hagytátok már el a párotokat?
Szeretem őt, de bizonyos okok miatt elgondolkoztam, hogy elhagyom, mert januárban betöltöm a 35-öt és nem tudok tovább várni rá....
Szeretnék gyermeket, de vele úgy érzem nem lesz lehetséges...
Kérlek akik hoztatok már meg egy ilyen döntést, meséljétek el hogy mi volt, hogy volt megbántátok e?

Igazad van utolsó...tényleg már mindenben a hibát keresem....no meg most kivételesen nagyon tombolnak bennem a hormonok is...
utoljára egy éve buktam így ki emiatt..
Talán most azért, mert most döbbentem rá, hogy ezek után tényleg nincs más megoldás, csak a meddőségi központ...

Én sem dohányzom, utálom a cigiszagot, most meg összejöttem egy dohányzó emberrel, és minden probléma nélkül ülök vele a dohányfüstben. Nem próbálom megváltoztatni, mert az már nem ő lenne. Ezzel arra akarok célozni, hogy talán mégsem ő az igazi.
De, nem tudom mért akarsz annyira gyereket. Enélkül is lehet teljes életet élni. Engedd el magad, élvezd, hogy nem kell védekezned. Aztán ha a sors egyszer úgy akarja, lehet, hogy teherbe esel.

"nem ilyen apát képzelek el mellé, aki a teraszra száműzve cigizget..."
Hát pedig ha a gyerekért nem teszi le másért sem fogja... Igazából ebben a kommentben megadtad magadnak a választ.
Abban igazuk van itt a többieknek hogy olyanért piszkálni valakit amit kapcsolat elején elfogadtál nem fair. Azonban azt gondolom ha orvosi vizsgálat kimutatja hogy tré van és azt mondják hogy a dohányzás hátráltat, akkor azért más a helyzet.
Én így biztos letenném ha szeretnék gyereket, igaz sosem dohányoztam.
De egyébként tényleg kicsit görcsös vagy. Ráadásul egy pici baba tényleg megpróbálja a legjobb kapcsolatokat is amellett h nagy öröm.
Na most ha eleve mindkettőtökben egy csomó tüske lesz mire odajuttok hát...

hat figyelj, ha annyira bekattant ez a gyereltéma, és annyira akarod, akkor vállld egyedül, ha van segítséged, vagy meg tudod fizetni, anyukád, tesók etc.
Én ugyn nem önszántanból lettem egyedülalló anya, de rájöttem, hogy ez sokkal jobb, mint ami előtte volt. Mondjuk jo keresetem van, sok segítség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!