Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, 90%-ban megbízható, de 10%-ban nem, mit csinálnátok, amikor épp ez a 10% történik meg?
Most csak telefonálást/üzenetet vártál tőle hiába, vagy olyan is előfordult, hogy egy konkrét időponttal és helyszínnel megbeszélt randira egyszerűen nem jött el? Te meg ott fagyoskodtál az utcán, és vártál hiába?
Ez utóbbi valóban nagy gáz, ezért joggal vagy mérges rá.
Meg azt a nyavalyás telefonját is javíttassa meg (vagy vegyen újat), nehogy már ne lehessen felhívni emiatt!
Szóval ez egészen más lenne, mintha csak a mindennapi telefonálás maradt volna ki egyszer-kétszer.
Kerülték egymást az üzeneteink. Közben megválaszoltad, amit kérdeztem.
Hát, az tényleg nagyon gáz, ha egy megbeszélt randira nem ment el. És utána elmondta, hogy miért nem? Elfelejtette? Közbe jött valami? És mi? És miért nem tudott szólni?
Mindenesetre ez azért azt mutatja, hogy nem vagy neki túl fontos. Ill. elég bicskanyitogató, ha utólag se nagyon zavarta a dolog.
Mintha te futnál utána, ő meg úgy van veled, hogy amíg kéznél vagy, addig jó, de ha eltűnnél az életéből, nem hiányoznál neki különösebben.
Ja, közben írtál ismét.
12-re:
Szóval ez így akkor is gáz. Én ilyen helyzetben inkább megkérném egy munkatársamat, hogy felhívhassalak az ő telefonjáról, nehogy hiába várjál rám.
Ha dolgozik, miért nincs nála a telefonja? Bányában dolgozik vagy mi a szösz?
Ezek után megértem, hogy kiakadsz rá.
17-re:
Nincs sok értelme. Azt mondaná, hogy persze, érdekled őt. Aztán vagy igazat mondott vagy nem.
18-ra:
Megmondanám neki, hogy OLDJA MEG! Vagy akkumulátort cseréltessen, vagy a telefont, vigye be szervizbe, kérjen véleményt tőlük. De OLDJA MEG! LEGYEN NORMÁLISAN MŰKÖDŐ TELEFONJA! Nem a kifogásaira vagyok kíváncsi! - Én kb. így reagálnám le ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!