Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbízható a srác, tényleg én kellek neki és ha igen miért pont én, mikor adódhatna más lehetősége is?
A jelenlegi kapcsolatom viszonylag friss. Az exem átvert, hazudozott, erőszakoskodott ami teljesen padlóra küldött. Tönkre akart tenni idegileg teljesen. Ennek okán kissé megingott a bizalmam a férfiak iránt.
Múltkor a mostani párom lakásán töltöttem 2 napot, ruhát mosott és az egyik ruhadarabomon hosszú, fekete idegen hajszálat találtam. Anyukája, testvére szőke és már különköltözött. Másrészt az első látogatás alkalmával véletlenül benéztem a szobájájába és egy csomag gumit és síkosítót találtam kirakva. Azt mondta el akarta rejteni, hát nem igen jött össze... Sokszor járkál egyedül esténként el otthonról sétálni meg edzeni. Szinte kizárólag lány barátai vannak és velük lóg és beszél messengeren. Nem lakunk még együtt. Nem vagyok féltékeny, de nekem ez egy kicsit sok... Nem tudom eldönteni, hogy ezek a dolgok beleférnek-e egy párkapcsolatba. Én komolyan gondolnám és állítja ő is, de nem látok bele a fejébe, sőt a magánéletébe sem heti 2-szeri találkozással. Állítja volt már nála példa egyéjszakás kalandozásokra. Buli után erdőben vagy kocsiban rendezte le a csajokat. De volt hogy medencében szexelt. Legtöbbször 1,5 hónapig tartottak a kapcsolatai. Azt mondta, mert nem illettek össze... Volt egy 3 éves hosszútávú kapcsolata, kollégája volt. A csaj megcsalta és lelécelt. Szerintem belé tényleg szerelmes volt.
Már hogy erényt is mondjak róla nagyon segítőkész, udvarias, rendes fiú. Vagy megjátszaná? Nem hiszem.
Ha sok lány barátja van akkor ne akadj ki a hajszál miatt... Amugy bárhol rámehet a haj boltba bárhol...
De mivel ismered a mùltját igy sose fogsz benne megbizni... Mindenkinek van mùltja örülj neki hogy sok csajjal volt igy 5 6 év utàn nem fog azzal jönni hogy még nem élte ki magát stb stb...
De jobb lenne ezt letiztàzni még igy az elejèn mig nem vagytok szerelmesek
Szia! Elolvastam a kérdésed és szerintem a barátod szexfüggő. A fekete hosszú haj gyanus nekem egyszer énis találtam egy hosszú fekete hajszálat a barátom ágyában..kiderült hogy a Kozsójé volt.. azóta már szétmentünk! Szóval én nem a csajok miatt aggódnék fiuknak is lehet hosszú hajuk. A lánybarátokról meg ne is beszéljünk, jó lenne ha tisztáznátok az identitását.
Egyéjszakás kalandok, szex a vadonban ? Ezek elég komoly dolgok szerintem vigyázz vele mert tipik odvas farkas típus..
Megerositem #8-ast. Az elet eleg nagy tanitomester. Ha ad egy feladatot azt jobb, ha elvegzed, mert kulonben ujra es ujra feladja. Kapard ossze magad es ne kezdj addig uj kapcsolatba, amig nem allsz stabilan a ket labadon. Nem vagy megkozelitheto, igy csak a szoknyavadaszok fognak probalkozni nalad. Az osszes ilyen lesz, amig nem vagy tul rajta.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!