Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megbízható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbízható a srác, tényleg én kellek neki és ha igen miért pont én, mikor adódhatna más lehetősége is?

Figyelt kérdés

A jelenlegi kapcsolatom viszonylag friss. Az exem átvert, hazudozott, erőszakoskodott ami teljesen padlóra küldött. Tönkre akart tenni idegileg teljesen. Ennek okán kissé megingott a bizalmam a férfiak iránt.

Múltkor a mostani párom lakásán töltöttem 2 napot, ruhát mosott és az egyik ruhadarabomon hosszú, fekete idegen hajszálat találtam. Anyukája, testvére szőke és már különköltözött. Másrészt az első látogatás alkalmával véletlenül benéztem a szobájájába és egy csomag gumit és síkosítót találtam kirakva. Azt mondta el akarta rejteni, hát nem igen jött össze... Sokszor járkál egyedül esténként el otthonról sétálni meg edzeni. Szinte kizárólag lány barátai vannak és velük lóg és beszél messengeren. Nem lakunk még együtt. Nem vagyok féltékeny, de nekem ez egy kicsit sok... Nem tudom eldönteni, hogy ezek a dolgok beleférnek-e egy párkapcsolatba. Én komolyan gondolnám és állítja ő is, de nem látok bele a fejébe, sőt a magánéletébe sem heti 2-szeri találkozással. Állítja volt már nála példa egyéjszakás kalandozásokra. Buli után erdőben vagy kocsiban rendezte le a csajokat. De volt hogy medencében szexelt. Legtöbbször 1,5 hónapig tartottak a kapcsolatai. Azt mondta, mert nem illettek össze... Volt egy 3 éves hosszútávú kapcsolata, kollégája volt. A csaj megcsalta és lelécelt. Szerintem belé tényleg szerelmes volt.

Már hogy erényt is mondjak róla nagyon segítőkész, udvarias, rendes fiú. Vagy megjátszaná? Nem hiszem.

2020. jan. 13. 20:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ő is azt mondja szeret. Segítőkész mindenben meg türelmes, szerény. Engem ezek a tulajdonságai fogtak meg. 🙂 Szerintem nekem most rá van szükségem lelkileg. Sokszor hiányzik is, ezért fájna ha őt is elveszíteném/elvennék tőlem.
2020. jan. 14. 06:48
 12/13 anonim ***** válasza:
85%
#8-as vagyok. Nem kell szeretni valakit ahhoz, hogy még ne zárjuk le magunkban a kapcsolatot és a szakítást, főleg, hogy a ti kapcsolatotok durva volt. Most is azt mondom, hogy szerintem nincs szükséged még pasira egy darabig, sajnos úgy látom, hogy ez a srác elég jól ki fogja használni a sebezhetőségedet, ha ugyan már nem tette meg, te pedig majd az exed okozta friss sebek miatt majd ezt nem akarod észrevenni, de remélem nem lesz igazam. Elhiszem, hogy jó, hogy most kapsz egy kis kedvességet, mosolyt, de ne ettől a pasitól várd, hogy majd minden megjavul benned. Abban igazad van, hogy itt az idő a legjobb megoldás, de csak úgy működik ez, hogy közben nem szerzel újabb sebeket, hanem a régieket hagyod begyógyulni. Ha feltételezzük, hogy a srácnak komolyak a szándékai, akkor is megmérgezheted a kapcsolatotokat, mert te még félig vagy még több részben máshol jársz, még durván a legutóbbi kapcsolatod és szakításod hatása alatt vagy, figyelsz, "nyomozol", minden gyanús dolgot, hibát majd ezerszeres nagyításban fogsz látni. És valljuk be féltékeny vagy, de ez nem kifejezett féltékenység, hanem idegesít, hogy kifogtál egy pasit, aki az exed szemétségeire emlékeztet. Nem szeretnélek befolyásolni, csak elmondtam a véleményemet, a döntés a tiéd. Minden jót.
2020. jan. 14. 13:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszi, de egyelore nem lepek. Hagyom, hogy a sors alakitsa ki a dolgokat. Ha nem fog mukodni arra ugyis rovid idon belul rajovok, nemi tapasztalatom mar van e teren.
2020. jan. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!