Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Környezetemben akik 7évnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Környezetemben akik 7évnél tovabb vannak már együtt mindegyik boldogtalan. Tènyleg ilyen a házasélet?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 15:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát igen... na mindegy... akik leghangossabban mondjàk sőt posztokkal igazolják mennyire boldogok, ott apuka pár éve màst kefèl. De ezeket jobb szőnyeg alà söpörni , hiszen lesz sok utazàs es utàna lesz sok poszt😋
2020. dec. 16. 16:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor nem vagy egyedül. De ha szar a kapcsolatod, akkor miért nem lépsz ki belőle?
2020. dec. 16. 16:27
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Mi pont 7 éve vagyunk együtt, most nyáron született a kislányunk. Abszolút rózsaszín ködben úszó boldogság van jelenleg nálunk, erősen kétlem, hogy ez pár év múlva megváltozna. Illetve az én környezetemben akiket látok párok, gyerekkel vagy anélkül (jellemzően gyerekkel) kifejezetten boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnnek. Lehet, hogy ez csak az álca részükről, nem tudom, de nincs okom mást feltételezni, és minthogy nálunk sem csak kirakatboldogság van (nem is nagyon posztolunk sehova), ezért simán elhiszem nekik, hogy ott is ez a helyzet.
2020. dec. 16. 16:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Aki egyedül van, az is boldogtalan.

Aki évente váltogatja élete szerelmét, az is boldogtalan.

Aki hosszú kapcsolatban van, az is boldogtalan.

Milyen más lehetőség van még?

Személy szerint meg azt látom, hogy a legtöbb ember a saját problémáit vetíti ki másokra. "Túl sok boldog képet posztol, biztos, hogy boldogtalan és kompenzál."

2020. dec. 16. 16:37
 15/23 A kérdező kommentje:
Valoszinű hogy ennyi boldog ember szaladgàl igen... mondjuk azt nem èrtem hogy a sulis gyerekek több mint a fele elvàlt... gondolom ők is nagyon boldogok voltak
2020. dec. 16. 16:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Már a sulis gyerekek fele is elvált? Te hol élsz?
2020. dec. 16. 16:59
 17/23 anonim ***** válasza:
72%

#15:

Erről van szó!

Igazából te vagy boldogtalan, és drukkolsz, hogy mindenki más is az legyen. Dögöljön meg a szomszéd tehene is!

Ismerek ilyen nőt. Egyfolytában sajnálkozik. Látszólag...

Gizi milyen sok szerelmes képet posztol! Biztos csalja a férje és azért.

A Manci egy képet nem tett ki! Biztos, hogy szégyelli a párja.

A Kati sok képet tesz ki a gyerekkel. Biztos a férjével nem is törődik már, biztos ebből is válás lesz.

A Rozi most ünnepli az 50. házassági évfordulót. Biztos, hogy csak kényszerből maradtak együtt, ez már csak kapcsolatfüggőség.

A Teri nyaralt a férjével, biztos hitelből, csak hogy legyen mire irigykedni.

Mindenre és mindenkire van ilyen megjegyzése. El nem hiszi, hogy létezik olyan, hogy két ember szereti egymást és boldog. Neki ebben sose volt része, pont a savanyú irigy természete miatt.

2020. dec. 16. 17:48
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

Ahogy a kedves privátod is mutatja, telibe találtam, bármennyire is fáj az igazság.

😚😚😚😚

2020. dec. 16. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen is, olyan is. De ez csak a te környezeted, én sok boldog párt látok. Most nyilván nem kameráztam be a házukat, hogy így van-e, de attól még nem kell ezt túlagyalni. Vannak jó házasságok, amik tényleg azok, meg vannak jónak kinéző szarok és szarul kinéző szarok is.
2020. dec. 16. 21:37
 20/23 anonim ***** válasza:
17%
Igen, semmi romantikus nincs a házasságban, csak a lagzi és az álomesküvő ,mézeshetek idején még a többség ezt képzeli.
2020. dec. 17. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!