Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szülei ellenzik a kapcsolatunkat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hol is kezdjem...=/
Talán ott kéne hogy az anyuka valamiért nem nagyon csípi a képes felemet...Hogy miért? passz.=/
talán a korom miatt?
Vagy a Stílusom miatt?
nemtudom...=/
Én 17/F Ő 15/L
Szex nem volt / szal ez se lehet a para / és nagyon ugynézki hogy nemis lessz...De ez már más téma.:)
Szal rollam annyit kell tudni hogy nem iszom / csak ritkán / nem vagyok az a bulizós fajta...Dohányzom.=/
Tud valami konkrétat rólad?voltak balhéid?lehet h azért..vagy mert még a lány fiatal és félti.Mondjuk erre nagyobb esély van,meghát ugye te jóval idősebb vagy a lánytól és fél h csak megakarod fektetni meg ilyenek.Szerintem.Próbálj illedelmes,kedves lenni.Beszéld meg vele a dolgot h te nem olyan vagy mint a többi srác.Hátha ez segít;)
F/17:D
2010. aug. 12. 13:53
2/11 anonim válasza:
Legyél udvarias, mutasd neki a legjobb arcod és hogy fontos számodra a lánya. Nem mondom, hogy te leszel majd a szíve csücske, de ha látja, hogy a gyereke boldog veled akkor egy idő után elfogad. Remélhetőleg ;)
2010. aug. 12. 13:54
3/11 A kérdező kommentje:
Hát hallod nem tom...Tudok lenni nagyon diplomatikus is...De asszem hogy itt ez nem változtatna vagy nem tom...A Csaj is olyan h mindegy csak legyen valami...szal...nemértem.=/
2010. aug. 12. 13:56
4/11 A kérdező kommentje:
De viszon mondja h szeret meg minden...Csak nem tom h mivan...mert Annyával Ő csak jobban tudna beszélni mint én...De azt monda h Ő lesza.rja...már mindt az annyát...
2010. aug. 12. 13:57
5/11 anonim válasza:
lehet h épp az a baj,elöször tényleg neki kéne beszélnie vele,h te nem olyan vagy mint a többi srác és nem csak a szex miatt akarsz vele lenni.Beszéld rá h beszélje meg vele,vagy akár úgyis hogy 2en odamentek és 3an megbeszélitek a dolgot;)
2010. aug. 12. 14:05
6/11 anonim válasza:
sztem az is gond hogy idősebb vagy nála meg hogy dohányzol azt senki se szívleli bár engem nem zavarnak de valakit igen
2010. aug. 12. 14:06
7/11 A kérdező kommentje:
hát valami ilyesmire gondoltam én is...:)
2010. aug. 12. 14:09
8/11 anonim válasza:
de a cigit is meg lehet oldani,nem kell elötte elszívni egy dobozzal:Dna jó,ez enyhe túlzás,de mikor mész hozzájuk,akkor elötte megfürdesz,befújod magad dezodorral és kész.Csak kibírod a lány miatt h nem gyújtsz rám nem?..én is dohányzom,de én inkább nem szívom akkor,h ne legyen ebből gubanc:D
2010. aug. 12. 14:24
9/11 A kérdező kommentje:
Hát alapbűé a Barátnőm elött nem gyujtokrá...nehogy a szülei elött...:)
szval nem tudom...barátnőm elmondása szerint nem lehet érezni rajtam h dohányzok...és az apja is dohányzik szval...=/
2010. aug. 12. 14:43
10/11 anonim válasza:
hát akkor elvileg ezzel nincs baj:D..mondom,szerintem menjetek oda mind a 2en és beszéljétek meg az anyukájával a dolgot..am az apja mit szól hozzád?vagy neki veled nincs baja?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!