Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el hogy megengedj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy megengedjék hogy ott aludjak? (lent)

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, a barátom 24. 2 hete vagyunk együtt, de már nagyon régóta ismerem, és tudom hogy megbízható. Most hétvégén terveztük hogy ott alszom nála, de anyáék nem akarnak elengedni, mert szerintük még túl fiatal vagyok... Én sem tudom hogy ő azt szeretné majd csinálni vagy nem, de mind1 is mert szeretem őt. Anyáék még nem tudják hogy együtt vagyunk, csak azt hogy nagyon sokszor találkozunk szóval már biztos gondolják. Én sem vagyok az a nagy pasizós fajta, eddig 2 barátom volt és még szűz vagyok. Miért nem akarnak elengedni szerintetek? Hogy vegyem rá őket? Nem vagyok az a megbízhatatlan fajta.
2010. aug. 12. 11:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem kell túlparázni a dolgot. Mond meg nekik, hogy nála szeretnél aludni. De!!! csakis azután, hogy otthon "hivatalosan" bemutattad a szüleidnek a legényt, mint barátodat. És amúgy rosszul gondolod. Nem tudhatod milyen leszel szülőként, mikor már kicsit jobban isemred a világot. Ugyanúgy fogod félteni, és védeni a gyermeked, mint most a szüleid téded. Ez a dolguk. (és ez a te gyermekednek-lányodnak- ugyanúgy nem fog tetszeni.) :)))
2010. aug. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!