Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Náltok van még spontán szex? és orális szex? vagy csak kötelesség szinten kb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hosszabb párkapcsolatban, házasságban nálatok van még spontán izgalom alapú bármilyen szexualitás? Pl hogy a férjed egyszer csak jön, elkap a konyhában, megcsókol, te is beindulsz és ott akkor fel is forr a levegő? Nálatok van még orális szex, főleg olyan ami a nő élvezetét szolgálja, magyarul van olyan hogy kinyal a párotok? Vagy nálatok is ilyen nincs szex/ néha egy szopás, vagy egy gyors menet helyzet van? oké, Nekünk van egy 4 éves fiunk, de sokat van a nagyszüleinél, és akkor is a férjem a haverjaihoz megy, vagy tv-t néz, edz, autót szerel, barkácsol, bármi de rám egy perce sincs. Kb két hete nagyon fájt a hátam, megkértem hogy maszírozzon légyszi meg, azóta is mindjárt jön. Én csak egy kis kényeztetésre vágynék, de a fiunk születése óta, csak én szoptam le, ennyi volt a szexuális aktivitásunk. Másoknál ez működik? 28N (Nálatok lenne, de csak így elfogadja a gyakori)2020. dec. 11. 12:47
31/33 anonim válasza:
Nálunk van spontán, és tervezett szex is,pedig 10 éve együtt vagyunk, és van egy lassan 3 éves gyermekünk.
Orált is kap,ha be vagyunk indulva, akár egy mosogatás vagy főzés alatt is.
De volt már, hogy fölvágott a konyhaasztalra is.
A tervezett szex is jó,izgalmas! Készül az ember, mint a randira!
Az erőltetett szex az,ami lelombozza az embert.
32/33 anonim válasza:
Nemhogy spontán nincs, kötelességből se. 47F
33/33 anonim válasza:
Mert a jó szexhez nagyon jó partner kell, és mérhetetlenül nagy szerencse.
Van aki az egész életét végig szenvedi, mert nem találja meg a megfelelőt.
Sajnos az ingerek nem úgy működnek, hogy ha van párom, akkor kívánom, akkor hiányzik,
ha nincs párom,akkor meg nem is kívánom.
Mert ha ez így lenne, az marha jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!