Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Náltok van még spontán szex?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Náltok van még spontán szex? és orális szex? vagy csak kötelesség szinten kb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hosszabb párkapcsolatban, házasságban nálatok van még spontán izgalom alapú bármilyen szexualitás? Pl hogy a férjed egyszer csak jön, elkap a konyhában, megcsókol, te is beindulsz és ott akkor fel is forr a levegő? Nálatok van még orális szex, főleg olyan ami a nő élvezetét szolgálja, magyarul van olyan hogy kinyal a párotok? Vagy nálatok is ilyen nincs szex/ néha egy szopás, vagy egy gyors menet helyzet van? oké, Nekünk van egy 4 éves fiunk, de sokat van a nagyszüleinél, és akkor is a férjem a haverjaihoz megy, vagy tv-t néz, edz, autót szerel, barkácsol, bármi de rám egy perce sincs. Kb két hete nagyon fájt a hátam, megkértem hogy maszírozzon légyszi meg, azóta is mindjárt jön. Én csak egy kis kényeztetésre vágynék, de a fiunk születése óta, csak én szoptam le, ennyi volt a szexuális aktivitásunk. Másoknál ez működik? 28N (Nálatok lenne, de csak így elfogadja a gyakori)

2020. dec. 11. 12:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Biztos hogy valami problémája van a párodnak. 4 év az nagyon sok idő. Mert az még talán elmegy, hogy szülés után egy darabig semmi, de az hogy 4 éve semmi, ez aggasztó.

Egy egészséges férfi nem bírja ezt ki. Főleg ha ott van mellette egy szép feleség.

Mert ha valakinek nem jön össze a párkapcsolat, az megint egy másik kérdés. Akkor sajnos muszáj bírni. De nálatok ott vagy te, tehát megvolna rá a lehetősége.

Én is félve kérdezem, de nem lehet az, hogy van valami szeretője? Esetleg nem az van, hogy szülés után nagyon elhíztál, vagy valami ilyesmi?

Sajnos nem tudjuk, hogy hogy nézel ki.

Te úgy érzed, hogy veled minden rendben van? Csinos vagy? Jól nézel ki? Tisztaság, ápoltság, minden rendben van?

Nem akarlak sértegetni véletlenül sem, de valahogy meg kell találnunk, hogy mi a baj.

Mert hogy ez nem természetes ahogy ő viselkedik, az biztos.

Szerintem ma esze beszélgetni kéne vele. Ha kiderül valami, akkor írd meg légyszike.

Szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk.

2020. dec. 12. 13:20
 22/33 anonim ***** válasza:
Bocsi. Ma este.
2020. dec. 12. 13:22
 23/33 A kérdező kommentje:
21-es, terhesség alatt kb 6 kilót szedtem fel, abból kb 4 “ki is jött” a többit meg egy olyan 3 hónap alatt szép lassan leadtam. Ami változott nyilván, hogy van egy olyan 20 centis varrat a hasamon (császár) ezzel nem tudok mit csinálni, mivel nagy baba volt, csíkjaim is lettek, de sokat kezeltem folyamatosan ezért nem annyira láthatóak. Szülés után a hajamat is levágattam olyan picivel vál alá érőre és azóta is kb olyan hosszú, régen fenékig érő volt, de gyerekkel akadályozott, meg macera volt. Figyelek magamra, jógázom, rendszeresen szőrtelenítek, és minden egyéb. Ja a bőröm is sokkal szebb lett, mert kb 4 éve alig néhány alkalomra sminkeltem ki magam, de ilyen évi 3-4 esküvő, ballagás ilyesmik. Szóval én csinosnak érzem magam és az önbizalmam is nőtt.
2020. dec. 12. 16:25
 24/33 anonim ***** válasza:

Így most már tényleg nem tudom hogy mi lehet a baj.

Elmondásod alapján minden stimmel. Hízás nincs, elmondásod alapján szerintem jól nézel ki, úgy hogy nem tudom. A hajad is jó szerintem. A vágás a hasadon, az meg természetes ha császár volt.

Szőrtelenítesz is úgy ahogyan kell, a bőröd is szép szerintem.

Itt most már erre csak ő tud válaszolni, hogy mi az ami miatt eltávolodott tőled.

Azt mondod kezdeményezel is, ami álltalában a férfiakat felkorbácsolja.

Szerintem mindenképpen csikarj ki tőle egy beszélgetést, mert ennek utána kell járni, hogy mi lehet a baja veled.

Elmondásod alapján egy aranyos kis nő lehetsz, úgyhogy fogalmam sincs.

Az erő, és a jóga legyen veled, és beszélgess el vele kicsit.

Ha van valami eredmény akkor írd meg légyszi.

Akár privátban is. 21 es voltam.

2020. dec. 12. 17:02
 25/33 anonim ***** válasza:

Mi 7éve vagyunk együtt, házasok vagyunk.

Annyit dolgozunk, sokszor élni sincsen kedvünk... De tényleg, ezen komolyan változtatni kéne mert most már a hétköznapokban csak vonszoljuk magunkat, a hétvégéken pedig döglödünk...

Meg az se segít, hogy a cukorbetegségem miatt nincs is libidóm.

Na mindezek ellenére azért szexelunk, olyan 1héten 1x vagy 2 hetente, a minősége nem változott és spontán. Mi egymásba kapaszkodunk a nehéz időszakban, nagyon szeretjük egymást mert nagyon nehéz helyzetből küzdöttük fel magunkat, közösen. Meghittség van, mindennap puszizkodunk, olelkezunk, összebújva alszunk, rengeteget beszélgetünk. Nincs olyan sokszor szex, sőt volt egyszer 1 teljes hónapig nem szexeltünk, de nem ereztem úgy hogy valami probléma van a kapcsolatunkal. Szerintem kezdtek elhidegülni egymástól, talán leülhetnétek beszélgetni.

2020. dec. 13. 08:15
 26/33 anonim ***** válasza:
83%

25 öske.

Szavaid könnyet csaltak a szemembe, de tényleg

Pontosan nem tudom megállapitani, hogy te vagy e a férfi, vagy a nő--mert libidóról mindkét nemnél beszélhetünk---, de most nem is ez a lényeg.

3 évvel ezelőtt nagyon megbetegedtem. Úgy nézett ki, hogy túl sem élem. Libidó egyáltalán nem volt. Szexet egyáltalán nem kívántam.

Párom e miatt elhagyott, azt mondta, neki férfire van szüksége.

Egyedül maradtam, a problémáimmal együtt. Eldöntöttem, hogy csak azért is, de rendbe teszem magam. Kiderült, hogy a problémáim lelki és idegi eredetűek, szervileg minden rendben.

Ez erőt adott, és neki láttam természetes gyógynövény alapú dolgokat szedni, egészségesen táplálkozni.

Fél év alatt úgy rendbe tettem magam, hogy fogytam 20 kilót, és én, aki az ágyból nem tudtam fölkelni, ma már minden nap futok 8-10 kilómétert.

A libidó és a szex is teljesen helyre állt, csak sajnos most nincs kivel kamatoztatni, mert most meg ugye társat keresek, ami ebben a korban szinte teljesen lehetetlen.

De nem adom föl ezt sem, mert ennek is sikerülni kell.

Rátok nagyon fölnézek, mert a sok munka, a cukorbetegség, és a csökkent libidó ellenére sem hagytátok el egymást.

Megmaradtatok szeretetben, és tudjátok tisztelni, becsülni egymást.

Csak így tovább.

A szeretet kisérje utatokat a legvégsőkig.

54ffi.

2020. dec. 13. 12:22
 27/33 anonim válasza:
100%
4 év sexmentesség megöli a kapcsolatot. Nálunk először az orális sex maradt el. (férfi vagyok de igénylem a nyalást, teljesen át tudok szellemülni) majd, a teljes sexualitás zéróra csökkent. Elváltunk, most jól működik. (Egyébként kb 2. hónappal késöbb már együtt élt az elköltözés után egy fickóval...tehát valószínűleg volt sex csak nem velem)
2020. dec. 16. 16:11
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Most a vírus ideje alatt, ugye otthon dolgoztam home office-ban. Ingatlanokkal foglalkozom egyébként, az ügyfelekkel videochaten tartom a kapcsolatot. De nálunk volt olyan, hogy hazaért a férjem, aztán bebújt az asztal alá, és... Vagy csak simán én neki oráloztam egyet! Bevallom jobban esett, mint egy "megtervezett" sex, este az ágyban.
2020. dec. 25. 18:06
 29/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok... 15 év házasság után!
2020. dec. 25. 18:08
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

28-29.

Hát ez az. Pontosan erről szol az egész élet. Főleg 15 év házasság után. A spontán, váratlanul jött dolgok, azok fantasztikusak.

Nálunk is baj lett a szexel, mert megterveztük. Eldöntöttük már hét elején, hogy vasárnap így lesz meg úgy lesz.

Aztán sokszor nem lett sehogy.

Mert ez a megtervezés az megmérgezte az egészet.

Nappali spontán dolog nem lehetett, mert más is volt a lakásban.

Pedig ezek működnek jól.

2020. dec. 26. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!