Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet menteni a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet menteni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

A volt barátommal másfél évig voltunk együtt, volt egy problémám, ami miatt pár napja megfogalmazódott bennem a szakítás gondolata. Megkérdeztem tőle, hogy akarja-e még ezt a kapcsolatot, a válasz igen volt. Visszakérdezett, mire én azt feleltem nem tudom. Itt pedig kibújt a szög a zsákból, azt mondta lehet tényleg jobb lenne, ha szakítanánk. Semmilyen konkrét okot nem mondott, csak hogy gondolkoznia kell, valami megváltozott és hogy ő rontotta el az egészet. Mondta, hogy mennyire szeret még mindig és ha úgy alakul harcolni fog értem. De ha nem hoztam volna fel a szakítás gondolatát (az említett probléma csak számomra volt probléma) a mai napig együtt lennénk, hiszen nem éreztem változást rajta és nem is mondta sosem, hogy gond lenne. Mindig örültünk, hogy milyen kiegyensúlyozott kapcsolatunk van a barátainkéval szemben. Sosem veszekedtünk, apróbb összezörrenések voltak csak. Harmadik fél biztosan nincs.

A barátaitól megtudtam, hogy a szakítás napján sokat sírt és azóta is rossz kedvűnek látják, de elvan.

Így pár nap elteltével írt az egyik barátja, hogy elmondta neki a volt párom mire jutott. Azt mondta iszonyúan szeret még mindig, de már nincs meg az a tűz benne, ami volt és egyedül szeretne lenni, talán a sors még összehoz minket, esetleg felkeres, ha nem bírja nélkülem. De nem akar bántani azzal, hogy nem tudja megadni azt a szeretetet, amire vágyom.

Tudnék tenni esetleg valamit? Vagy várjak, hátha keres? Lehet még közös jövőnk vagy próbáljam meg elfelejteni?

2020. dec. 11. 02:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
És Ő nem tudja, hogy én most mit érzek, azt sem, hogy beláttam a hibáimat, mert a szakítás alkalmával csak őt okoltam..
2020. dec. 12. 16:55
 22/30 anonim ***** válasza:
75%
En tovabbra is azt gondolom, hogy nem attol lesz happy end, ha uj osszejottok. Hanem akkor, amikor meg evek mulva is egyutt vagytok. Az, hogy mind a ketten abba az iranyba mozdultatok, hogy ne folytassuk, nalam azt jelenti, hogy semmi bizodalmad nincs a masikban es vicaversa. Ha ujrakezditek, ez az erzes ott lesz koztetek, hogy egyszer mar elfogyott a bizalom es barmikor ujra megtortenhet. Nem szokott bejonni az ujrakezdes.
2020. dec. 12. 17:33
 23/30 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező! Eddigi válaszaid alapján jobb is hogy szakítottatok. A barátod jobbat érdemel, nem egy olyan személyt, mint téged.
2020. dec. 12. 17:42
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
Hany evesek vagytok? Pedig, ha szeretne valaki valakivel lenni, akkor vele lenne. De, ez ilyen egyszeru. Vagy csak szereti a dramat, mert nem normalis.
2020. dec. 12. 18:48
 25/30 anonim ***** válasza:
16%

Márpedig igenis érdemes küzdeni egy kapcsolatért. Kérdező ne halgass az előzőekre, sokan szeretik annyiban hagyni a dolgot és nem küzdeni.

12-es vagyok. Egyszer mi is majdnem szakítottunk, a barátom emiatt összetörte a szívem, azt hittem sosem heverem ki, most meg nincs ember akiben jobban bíznék mint benne.

Szóval igenis megéri küzdeni a másikért ha szereted. Én a helyedben felkeresném.

2020. dec. 14. 15:28
 26/30 A kérdező kommentje:
1 hete elmentem hozzá megbeszélni a problémákat, úgy éreztem tisztességesen lezártuk, de még aznap írkálni kezdett, hogy még mindig nem tudja mit érez és mit akar. A napokban az anyukája elmondta, hogy teljesen depressziós lett a fia, állandóan csak sír miattam, de fél az elköteleződéstől (nem, még mindig nincs harmadik fél és nem is vágyik másra). Ma visszajött, hogy csak én kellek neki, nem tud élni nélkülem, de ezek után én már nem tudnék bízni benne, úgyhogy ennyi volt.
2020. dec. 20. 04:06
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jol dontottel, hogy kiontotted a langyos vizet. Persze ez mindkettotoknek fajdalmas, de ez sajnos elkerulhetetlen, hogy mindenki tovabb tudjon lepni.
2020. dec. 22. 15:21
 28/30 anonim ***** válasza:
Én most kicsit összezavarodtam. Nemrég békülni akartál volna kérdező nem? Most pedig már mégsem akarsz? Az se baj ha nem akarsz békülni, de te itt azt kérdezted, hogy meg lehet-e még menteni a kapcsolatotokat.
2020. dec. 23. 12:34
 29/30 A kérdező kommentje:
Egyszer meg akartam beszélni a problémákat, ő nem akarta, aztán nem tudja, majd 1 hét múlva visszajött, hogy mégis. Nem akarom egy döntésképtelen emberrel leélni az életemet. A következő problémánál majd megint eldobjuk a kapcsolatunkat pár hétre?!
2020. dec. 23. 15:22
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen így már érthető. Ha fontos vagy a másiknak nem játszmázik.
2020. dec. 23. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!