Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek bejön ha a párotok családcentrikus?
Nagyon egyszerű a kérdésem:
Ha egy férfi miután kiderül hogy terhesek vagytok megváltozik (nem nagyon) de minden időt veletek akar tőlteni, nem haverozik (nincs is rá igénye), iszik, hanem minden kivánságotokat lesi és közeledik is felétek az pozitiv számotokra? Gyerek születése után is olyan hogy remegve várja már hogy befejeződjön a munka hogy haza tudjon menni hozzátok.
Illetve egy fontos dolog még. Soha nem mond olyat hogy "nekem a gyerek az első" hanem neki mind ketten az elsők vagytok mert a gyereknek a szülők a legfontosabbak és ezért számomra meg a gyerek számára is a "legfontosabb".
Kiváncsi vagyok hogy egy nőnek leendő anyának vagy anyának ez imponál vagyis ilyen férfira van szüksége vagy ezt csak én gondoltam igy.

12
Itt ronthattam el, én ezt tettem és ő meg pont az ellentétét azaz teljesen eltávolodott.

Az én férjem nem változott a gyerek után sem, addig is én voltam a legfontosabb neki, annyi változás történt, hogy a gyerek óta mi ketten vagyunk neki a legfontosabbak, de nekem is ők ketten.
A gyerek nem változtatja meg az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!