Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek bejön ha a párotok családcentrikus?
Nagyon egyszerű a kérdésem:
Ha egy férfi miután kiderül hogy terhesek vagytok megváltozik (nem nagyon) de minden időt veletek akar tőlteni, nem haverozik (nincs is rá igénye), iszik, hanem minden kivánságotokat lesi és közeledik is felétek az pozitiv számotokra? Gyerek születése után is olyan hogy remegve várja már hogy befejeződjön a munka hogy haza tudjon menni hozzátok.
Illetve egy fontos dolog még. Soha nem mond olyat hogy "nekem a gyerek az első" hanem neki mind ketten az elsők vagytok mert a gyereknek a szülők a legfontosabbak és ezért számomra meg a gyerek számára is a "legfontosabb".
Kiváncsi vagyok hogy egy nőnek leendő anyának vagy anyának ez imponál vagyis ilyen férfira van szüksége vagy ezt csak én gondoltam igy.

Lehet itt randizni olyan nővel aki nem akar gyereket?
22F

A kérdésemet sokat felreértették itt, ez azokhoz szolt akik tervezték a gyereket vagy van nem de van nekik. Ha nem akarsz gyereket akkor nem is értem miért akarnál csaladcentrikus férfit mivel a csaladcentrikus férfinek nyilván a gyerek(ekkel) teljesül ki a család.
És aki azt irta hogy elötte is ilyennek kell lennie az picit nem morbid? Az hogy terhes vagy és megszületik a gyerek egy picit más életbe visz mint amibe voltatok pl sokszor barátokkal barátnőkkel töltitek az időt ami terhesség alatt is sok helyen megváltozik de szülés után pedig nagyon.
Sok embernek rutinja van és csak este találkoznak amikor hazaérnek ez terhességnél és gyerekszületésnél 180 fokban megváltozik. Attól még jó pár lehettek de amikor ezek az idők jönnek akkor változnak az emberek is kissebb nagyobb mértékben.
Nem tartom magam a régi időszakban sem rossz "pár" egyik tagjának de amint megtudtam ezt maximális fokozatra kapcsoltam ezen a téren.

"Sok embernek rutinja van és csak este találkoznak amikor hazaérnek ez terhességnél és gyerekszületésnél 180 fokban megváltozik."
Ez nagyon ritkán van ténylegesen így. Aki alapból karrierista és kevés időt tölt a párjával, az a gyerekével se fog többet. Aki meg alapból szeret a párjával lenni, az a gyerekkel is akar majd, így nem történik 180fokos fordulat.
Az ilyen Nagy Megváltozások csak a romantikus álmokat dédelgető csajok tévképzeteiben léteznek, hogy majd a nagy macsó bizniszmen őértük megváltozik és érzelmes gyerekimádó apamaci lesz. Túrót. Az emberek nem tudnak ilyen szélsőségesen megváltozni
10/
Pedig én ilyen voltam/vagyok csak én nem karierista vagyok hanem a másik fajta aki csak össze vissza jár dugni.
Aztán jött egy újabb kapcsolat ami kimondva kapcsolat azután szerelem és komolyabb kapcsolat és a srác (32) azaz én berobban hogy megéri valtozni es "ha makd nekem gyerekem lesz akkor teljesen megváltozok" ezt nem hitte el senki aki ismert és pontosan igy lett mert semmire nem volt igenyem ami a múltam volt hanem ez az új dolog volt az amire a legjobban vágytam persze korban is vagyok.
És ez mind úgy jött hogy így is éreztem, gondoltam, kb olyan szinten valtoztam mint egy filmben ahogy irtad is és jó érzés volt.
Amúgy nem tudom hogy egy karierista nő milyen mert én mint átlag halandó biztos nem jönnék össze egy ilyen fajtával de az brutális ha a gyereknél és a családnál a karierje fontosabb valakinek, persze ezt egy olyan ember mondja mint én akinek az értékrendje teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!