Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a lánynak jó bejön nekem?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal jóban vagyok és ő is bír engem...
A baj, az hogy eddig sok ilyen helyzetem volt hogy jóban voltunk, de sosem léptem még azt hogy elmondjam neki az igazat...
Lányok, nektek tényleg kell az hogy valaki kimondja egyértelműen?
2020. szept. 17. 21:06
1/4 anonim 

válasza:

A legtöbb lány ilyen esetben nagyon is tisztában van azzal, hogy bejön az adott férfinak vagy belé van esve. (Általában azért marad annyiban a dolog, mert nem akar tőled többet. Ergo csak barát vagy számára és mint férfi nem érdekled.) Bár nyilván függ attól, hogy mennyire mutatod ki, de hidd el, hogy általában nagyon is tudják, ha beléjük vagy zúgva.
2/4 anonim 

válasza:

Sehogy. Hívd el sétálni, vagy kávézni. Közben beszélj vele és próbálj fizikai sok kis kontaktust kialakítani (hozzáérsz a kezéhez, vállához, stb.). Utána írd meg neki, hogy jól érezted magad és szeretnél még ilyen közös programokat. Addig ismételed, amíg nem érzed biztonságosnak a csókot.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem meg légy férfi/tökös és mondd meg neki, hogy tetszik neked. Kérdezd meg, hogy van-e kedve randira menni veled.
4/4 anonim 

válasza:

Ennyiből ugyan nem egyértelmű hogy mennyire vagytok jóban, milyen gyakran találkoztok, de ami segíthet ha minél többet kommunikáltok, és ha eddig nem volt téma akkor puhatolózhatsz afelé is, hogy te bejössz-e neki. Lehet, hogy ő pont ugyanígy nem tudja, hogy mit akarsz tőle, és ha jobban a mindennapjai része lennél akkor könnyebben megnyílna. Meg neked is segíteni bátorságot meríteni. (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!