Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ebben a helyzetben kompromisszumra jutni?

Figyelt kérdés
Én szeretnék wellnesre menni, a férjem utálja az ilyen helyeket. Én szeretnék kirándulni menni hármasban a gyerekünkkel, ő inkább elmegy egyedül pecázni. Utálja a mozit, elmenni vacsorázni. Szerinte ezeket itthon is meg lehet csinálni. Ő annyit szeretne, hogy hazajön, eszik, kicsit pihen, majd dugjuk. De nekem ez kevés. Kis változatosságra vágyom. Már elmondtam b neki, hogy ezt szeretném, de nem hajlandó változtatni. Nem luxusra vágyom, alsó kategóriás wellness is jó. De neki semmire nincs ideje. Nyáron elmentünk sátorozni, mert azt szerette volna. Az volt az ígéret, elmegyünk pár napra wellnesbe is. Elmúlt az év, és sehol nem voltunk.
2020. dec. 5. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Hova akarsz menni Wellnesbe amikor tombol a koronavírus járvány?

Persze a kérdés lényegét tekintve nem tudom hogyan lehet kompromisszumra jutni, ha már beszéltél vele erről és nem hajlandó változtatni. Igazából kicsit olyan, mintha az ő részéről már kihűlt volna a kapcsolatotok. Most attól sem lesz jó, ha ráerőlteted amit nem akar.

Igazából ide majdnem jól illik az a mondás, hogy: "Vert helyzetben vagy."

2020. dec. 5. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj, de ez a házasság és gyerek előtt nem tűnt fel, hogy semmire nincs igénye?

Így szerintem nincs jogod őt hibáztatni emiatt.

Mit tehetsz?

Semmit.

Megszoksz, vagy megszöksz.

Nem egymást keresitek.

2020. dec. 5. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy picit még önzőn látja a dolgokat. Próbálkoznod kell tovább megértetni vele, hogy a Te vàgyaid is fontosak, és próbáljon meg azokban is örömet lelni. Nem reménytelen szerintem.
2020. dec. 5. 11:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Házasság előtt jártunk. Pár éve bökte ki, hogy ő rosszul érzi magát ilyen helyeken. Én viszont szeretném, ha egy évben 1x engem is kiszolgál valaki.

#1 nem ma akarok indulni. Tavaly sem volt hajlandó elmenni, mikor semmi gond nem volt.

2020. dec. 5. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet kompromisszum, hogy minden évben csináltok olyan programot, ami neki kedvez meg olyat is, amit te szeretnél. Viszont láthatóan ő erre nem hajlandó. Nem célszerű olyannal olyannal komoly kapcsolatban lenni, akivel annyira nem passzolnak az igényeitek, hogy minden közös program ott kezdődik, hogy kompromisszumot kell kötni, mert mindenki mást akar.

Esetleg még olyat tudnék elképzelni, hogy akkor ne vele menj wellnesezni, hanem egy barátnőddel, tartsatok egy csajos hétvégét.

2020. dec. 5. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!