Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 10 éve élünk együtt,engem nem érdekelnek a vetkőzős filmek, amikor ilyen film,vagy ilyen jelenet van,szó nélkül kimegyek teázni a teraszra.a páromat ez irritálja minek megyek ki?
Ez nem csak arról szól nálad hogy nem érdekel. Valami más állhata háttérben.
Engem sem érdekel mégse megyek teázgatni:DD
Hali?
Mit csináltok hetvégén?
Józsi tv zik,én teázok.
A valaszolok nem ertik vagy prosztok. De nem ne engedj a parodnak. Korlatolt.
Amugy en Harry Pottert nem vagyok hajlando nezni, es a ferjemmel meg nem fogok vegignezetni egy atlag independent filmet, ahol ket ferfi nagyon szenvedelyesen csokolozik egy veceben, aztan leszopja egyik a masikat. En egy jo filmet kovetek, de hogy neki ezt vegig kelljen neznie? Plusz ha egy szamomra taszito ferfi maszik bele egy nobe, nem akarom latni, hogy mit csinal vele. Es barmilyen oka lehet.
Kivanom, te hagyd ott, ne o dobjon.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN annak a pár embernek a válaszokat,tanácsokat, akik megértették a lényegét amit irtam..
A többieknek sajnos nem jutott el a tudatáig és nem fogták fel a lényegét a dolognak, és saját magukat minősitették le a válaszaikkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!