Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal 10 éve élünk együtt,e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal 10 éve élünk együtt,engem nem érdekelnek a vetkőzős filmek, amikor ilyen film,vagy ilyen jelenet van,szó nélkül kimegyek teázni a teraszra.a páromat ez irritálja minek megyek ki?

Figyelt kérdés
én mondtam neki ez engem nem érdekel,nem fogom nézni.. és nem érti meg, nekiáll faggatni mit érzek ilyenkor.mondtam neki csupán engem nem érdekel.erre ezt mondta: ha nem vagyok megelégedve magammal akkor tegyek ellene.. mondtam neki nem erről van szó,csak nem érdekel az olyan film... és azt mondta nincs jövőnk együtt,mert nem tud normálisan tvt nézni,mert ezzel megzavarom,ha kimegyek teázni.. én fogadjam el minden heppijét? ha én nem vagyok vevő valamire akkor már el akar hagyni? ez korrekt??

#párkapcsolat #vetkőzős film
2020. dec. 4. 02:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
68%
Tök jó lehet veled a szex. Ja, nem.
2020. dec. 4. 15:39
 22/29 anonim ***** válasza:
70%
Felmeztelen,alsónemüben lehet?
2020. dec. 4. 15:43
 23/29 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem csak arról szól nálad hogy nem érdekel. Valami más állhata háttérben.

Engem sem érdekel mégse megyek teázgatni:DD

2020. dec. 4. 15:47
 24/29 anonim ***** válasza:
75%

Hali?

Mit csináltok hetvégén?

Józsi tv zik,én teázok.

2020. dec. 4. 15:51
 25/29 anonim ***** válasza:
6%

A valaszolok nem ertik vagy prosztok. De nem ne engedj a parodnak. Korlatolt.

Amugy en Harry Pottert nem vagyok hajlando nezni, es a ferjemmel meg nem fogok vegignezetni egy atlag independent filmet, ahol ket ferfi nagyon szenvedelyesen csokolozik egy veceben, aztan leszopja egyik a masikat. En egy jo filmet kovetek, de hogy neki ezt vegig kelljen neznie? Plusz ha egy szamomra taszito ferfi maszik bele egy nobe, nem akarom latni, hogy mit csinal vele. Es barmilyen oka lehet.

Kivanom, te hagyd ott, ne o dobjon.

2020. dec. 4. 20:17
 26/29 anonim válasza:
42%
Hagyjon is el te hitvány lyukatlan állkeresztény prűd pit$$@@@
2020. dec. 7. 06:02
 27/29 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN annak a pár embernek a válaszokat,tanácsokat, akik megértették a lényegét amit irtam..

A többieknek sajnos nem jutott el a tudatáig és nem fogták fel a lényegét a dolognak, és saját magukat minősitették le a válaszaikkal..

2021. jan. 12. 22:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Na de várj már. Csak a szexjeleneteknél mész teázni . Ha nem érdekel a film,akkor miért kezded el nézni? Miért nem vonulsz át a másik szobába olvasni már az elején. Itt nem azzal van a gond,hogy a film szar,hanem,hogy te minden szexjelenetnél elvonulsz. A baj benned van,ezt kéne megtudni,hogy miért. Gyerekkoromban én is ilyen voltam,ha csókolóztam,már akkor nem mertem odanézni,mert kellemetlen volt. De ezt kinövi az ember,nem marad meg haláláig,ha meg igen,akkor ott érdemes lenne egy szexuál vagy sima pszichológussal konzultálni. Jelen pillanatban úgy vagy vele,hogy hülye a film,hülye a párod és mindenki más csak te nem,veled minden oké. De nem. Nem oké
2021. jan. 14. 05:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Csókolóztak*** a tv-ben,akkor nem mertem már odanézni. Zavarban voltam.
2021. jan. 14. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!