Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 10 éve élünk együtt,engem nem érdekelnek a vetkőzős filmek, amikor ilyen film,vagy ilyen jelenet van,szó nélkül kimegyek teázni a teraszra.a páromat ez irritálja minek megyek ki?
Figyelt kérdés
én mondtam neki ez engem nem érdekel,nem fogom nézni.. és nem érti meg, nekiáll faggatni mit érzek ilyenkor.mondtam neki csupán engem nem érdekel.erre ezt mondta: ha nem vagyok megelégedve magammal akkor tegyek ellene.. mondtam neki nem erről van szó,csak nem érdekel az olyan film... és azt mondta nincs jövőnk együtt,mert nem tud normálisan tvt nézni,mert ezzel megzavarom,ha kimegyek teázni.. én fogadjam el minden heppijét? ha én nem vagyok vevő valamire akkor már el akar hagyni? ez korrekt??#párkapcsolat #vetkőzős film
2020. dec. 4. 02:32
11/29 anonim válasza:
A prűdség ezen foka már nagyon gáz.
12/29 anonim válasza:
szerintem nem a pároddal van a gond.
13/29 anonim válasza:
Mind a ketten túlreagáljátok.
Ha moziban néztek valami akció filmet, a kötelező szexjelenetnél ott is kirohansz teázni a büfébe?
14/29 anonim válasza:
Szóval ha van a filmben egy 2 perces szexjelenet, akkor már izzítod a forróvizet... 😂😂😂
Kényszeres vagy és prűd, én is kiakadnék, hogy valaki ennyire nem bír elmaradni a valagán és felnőttként viselkedni.
15/29 anonim válasza:
Beteg vagy, pöppet agyadra mentek az önértékelési problémáid ha egy filmes jelenettől ennyire képes vagy rosszul lenni. A párod se épeszű mondjuk ha 10 éve bírja melletted, ilyen dolgokkal a háttérben nem lehetsz normális társ, én megértem ha elege van már a beteges baromságaidból.
16/29 anonim válasza:
Így kívülről ez elég beteg.
Helyedben megvizsgalnam, hogy mi az oka ennek.
Kiskorodban láttál valamit vagy rád szóltak, hogy menj ki?
És a szexuális életetek milyen? Ott is vannak gondjaid?
17/29 anonim válasza:
Gondolom mikor szexre kerülne köztük a sor akkor is kimegy helyette teazni. 😂😂
18/29 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Felszabadult vagy az ágyban? Magabiztos vagy meztelenül? Vagy csak sötétben, takaró alatt lehet szexelni?
19/29 anonim válasza:
Kérdező,jól belenyúltál a langymelegbe 😁😀
Most aztán mindere kíváncsiak vagyunk.
20/29 anonim válasza:
Tök korrekt ha emiatt elhagy, nem csak amiért ilyen beteg vagy hanem azért, mert magadnak is hazudsz az okait illetően és az ilyesmi minden más téren is kihat a kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!