Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy azt érzem hogy a barátom nem akar a kedvemre tenni, mint nőnek?
Még nem élünk együtt, de attól függetlenül bensőséges a kapcsolatunk.
Mostanában sokat főzök és megpróbálok a kedvére tenni az ételekkel, ezért ha megtehetjük egy héten egyszer elmegyünk bevásárolni amit ő fizet.
Nem rég mondtam neki hogy szeretnék egy hosszabbítót mert szükségem volt rá és még 2 mézeskalács formát is kinéztem. A hosszabbító ára:az egyik 1000ft a másik 1500ft volt és az utóbbit választottam mert jobban tetszett, majd elkérte az árát, a formáknak is.
Vmiért nem érzem jól magam ettől, lehet máshogy képzelem el a dolgokat, mint kéne.
Úgy gondolom ha egy férfi szeret egy nőt akkor megpróbál mindent megadni neki én nála ezt nem érzem. De lehet hogy rosszul tudom..

Azert remelem te is dolgozol mert igy lehet am szepen koppanni. Semmi anyagi függetlenség persze mindent pasi fizet egyszer megromlik a hazassag, felremegy a pasi es akkor lehet pislogni hogy hova mennel es miből. Semmi gond azzal hogy valaki el akarja kenyeztetni a parjat vagy valakinek ez jol esik de lassuk be az eltartott eletforma nem mindenkinek a mennyország.

Egy ezer forintos hosszabbító?
Ne haragudj,de a pofámról leégne a bör,ha követelném az árát!!
Sorry ,de ekkora egy suttyó parasztot!!
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!