Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret a barátnőm? Már unalmas vagyok? 19/F
A szeretet viszonozni kell, minnél nagyobb annál jobban!
Szerintem te ezt nem tetted meg eléggé.
Az ilyenek illik megbecsülni. Vigyél neki virágot, kényeztesd néha mondjuk csinálj neki habfürdőt, csinálj/ vigyél neki vacsit. Lepd meg kis aprósággal fülbevaló, nyaklánc.
De lehet van valami a családdal is csak nem mondja el.
Szerintem tudok neked segíteni, mert 24 éves létemre én is csinálok ilyeneket.
Valószínű a gond nem veled van, sajnos a párom is mindig magát okolja. Valami nincs rendben az életével (munka, tanulmányok, család, barátok stb.). Ilyenkor elvonulunk és csendben szenvedünk.
Ilyenkor a legtöbb amit tehetsz, hogy mellette vagy: szeretgeted, simogatod, szépen beszélsz vele. Rá ne kiabálj semmiért, fel ne kapd a vizet semmin, mert háromszor olyan rosszul fogja venni mint alapból. Néha rá lehet kérdezni, mi bántja, egy idő után úgyis kibukik. De felesleges faggatni, mi a baja.
Nagyon szépen beszélsz a barátnődről, nem hinném, hogy bármi gond lenne veled.
Elviheted valahova, szervezz programokat, legyetek együtt, ez mindkettőtöknek jó. ☺
Szerintem nem feléd irányul. Csupán ilyen, ingadozó a kedve. Van olykor, hogy a figyelme elkerül rólad, nem vagy prioritásban, ezt el kell fogadnod.
Az exem is imádott engem és én is őt, de nem tudtuk mindig ezt a szerelmes állapotot fenntartani. Volt, hogy csak egyedül akartunk lenni, kiélni magunkat, és abban kevésbé szerepelt a másik. Attól hogy valakivel kapcsolatban vagy, még ember vagy és van életed, vannak más állapotaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!