Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nõk teljesítményére negatívan hat egy kapcsolat, míg egy férfiére pozitívan?
Tehát levonhatjuk a következtetést, hogy a férfiak rossz hatással vannak a nőkre😀
"minden nő elhízik kapcsolatban"
A férfiak között nagyobb arányban vannak kövérek, szóval inkábbb a hájas pasik azok, akiket ki kéne dobni.
Az statisztikai tény, hogy a férfiak tovább élnek házasságban, míg a nők egyedül.
"hogy például eleve nagyobb esélye van házasodni egy olyan férfinek, aki jókedvű, nyitott, mint egy depressziósnak."
Nyuszika, és a nőknél meg a depressziós, beteges, rosszkedű nőknek van nagyobb esélye házasodni? Csak mert a szingli nők tovább élnek, mint a házasok.
"Nyuszika, és a nőknél meg a depressziós, beteges, rosszkedű nőknek van nagyobb esélye házasodni? Csak mert a szingli nők tovább élnek, mint a házasok."
Olvass tovább bátran cica!
Tudod a nők általában házasságban szülnek gyereket, a gyerekvállalás meg eléggé megterheli a szervezetet...
Hú... Néha kiábrándítóan ironikus helyzetet mutat a magukat értelmesnek tartó emberekről ez az oldal. Először is leszögezem: Nem vagyok incel és nem értek egyet a legtöbb állításukkal. És nem vagyok túltolt feminista, szóval az ő állításaik többségével sem értek egyet.
De, amit most itt leműveltetek... Saját magatokat köptétek szembe páran, nagyon bő nyállal.
Egyrészt, vannak az incelek és egy csomó normális ember, aki lazán előadja, hogy a nők válogatósabbak társkeresés során. Hogy a nők elvárásai nagyobbak. Hoznak is egy csomó szép felmérést és hasonlót. STATISZTIKÁKAT. És megy rájuk a kiakadás, letépik a fejüket, hogy azok nem jó statisztikák.
És most, több nő is jött azzal a szöveggel, hogy a STATISZTIKÁK! Mindezt úgy, hogy hirtelen a statisztika jó dolog, tapsolni kell neki. Ráadásul úgy, hogy még azt se tudni pontosan, milyen statisztikáról van szó, mivel SENKI nem linkelte.
Pl. mire vala alapozva az, hogy a házasságokban a férfiak tovább élnek, a nők meg egyedülállóként? Egyáltalán, ebben a statisztikában csak a halálukig házasok vannak vagy azok a férfiak is, akik válás után hajléktalanok lettek? Csak, mert a férfiakra ez bizony jellemzőbb. Meg úgy, összességében is több ám a férfi hajléktalan...
Íme egy tényleges statisztika. Nem incel statisztika és nem túltolt feminista statisztika.
Ahhoz kepest h mit kardoskodsz itt a statisztika mellett te sem tudsz am hivatkozni. Senmi magyarazat csak egy statisztika a hajlektalansagrol.
Ez mit hivatott bizonyitani?
Hogy tobb ferfi van rossz helyzetben? Tobb ferfi van a bortonokben is tessek egy ujabb statisztika.
Egyebkent arra is van statisztika hogy a ffiak tobbet drogoznak. Es képzeld tobb nk megy el prostitualtnak vagy kenyszerul prostitucioba mint ferfi tessek egy ujabb statisztika nekem is megy am a statisztikak egymasra halmozasa magyarazat nelkul. Ha szeretned munka utan be is linkelem oket most nem allok le elokeresgelni
#36: Amint ugyanígy belekötsz azokba a nőkbe is, akik előttem a statisztikájukkal jöttek, lesz miről beszélnünk. Addig csak az egyik oldalba kötöttél bele, addig szimplán az egyik oldal felé húzol és nem is a statisztikával van bajod.
Milyen magyarázatot szeretnél az általam linkelt statisztikáról? Én pont annak tükrében vagyok kíváncsi arra, hogy a mások által itt emlegetett statisztika mégis miket vesz figyelembe...
Amúgy jó munkát! Hol dogozol, ahol a szövegértelmezés sem szükséges és meló közben lehet netezni?
"Tudod a nők általában házasságban szülnek gyereket, a gyerekvállalás meg eléggé megterheli a szervezetet..."
Tudod, nem csak házasságban szülnek, és a fele elválik vagy szakít, de ez mindegy is, mert a gyereket szült nők tovább élnek. Szóval ez sem nyert.
Remélem megengeded hogy arra reagáljak amire szeretnék. Kösz! Egyszerre csak egy idióta válaszra futja az időmből. Kár hogy érdemi reakció nem sikerült csak személyeskedés.
"Tudod, nem csak házasságban szülnek, és a fele elválik vagy szakít, de ez mindegy is, mert a gyereket szült nők tovább élnek. Szóval ez sem nyert."
Továbbra is csak lóg ez a levegőben, mert továbbra sem mutattatok róla semmit. Bezzeg, az ment, hogy belekössetek abba, aki nem bólogatott rá. Gyakorlatilag olyanok vagytok páran, mint az incelek.
"Remélem megengeded hogy arra reagáljak amire szeretnék. Kösz! Egyszerre csak egy idióta válaszra futja az időmből. Kár hogy érdemi reakció nem sikerült csak személyeskedés."
Persze, megengedem. Hol írtam, hogy nem reagálhatsz? Csak annyit írtam, hogy ha csak az egyik oldal felé szurkálódsz, akkor ne várd, hogy a szavadnak bárminemű súlya lesz.
És mit értesz az alatt, hogy érdemi reakció nem sikerült, csak személyes? Konkrétan neked ez a válaszod az, ami csak személyeskedésből állt. Teljes mértékben válaszoltam, hogy miért hoztam a statisztikám és mire vagyok kíváncsi. Bemásoljam? Megtanulsz addig olvasni?
"Milyen magyarázatot szeretnél az általam linkelt statisztikáról? Én pont annak tükrében vagyok kíváncsi arra, hogy a mások által itt emlegetett statisztika mégis miket vesz figyelembe..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!