Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nõk teljesítményére negatívan hat egy kapcsolat, míg egy férfiére pozitívan?
"Nem erről van szó, egyszerű statisztikai adat, hogy a legtöbb háztartásban a nő osztja be a pénzt."
Dobd már ide ezt a statisztikát! :D Esetleg arról is van statisztikád, hogy az eltartott nők száma mennyi? Vagy az majd a szép statisztikádból kimarad?
Kerdezo sajna ez a ketto mar a sajat vitajaba van beleragadva.
Hogy reflektaljak arra amit írtál. Sztem hosszutavon csak ugy lehet harmonikus a kapcsolat ha a no is felismeri h bizony neki se kell mindig igazodni. Pl a parom elvan a sajat dolgaival. En ugy vagyok vele h legyen közösen tolott időnk es a maradek idoben mindenki elvan a sajat dolgaival. Nala ez ugy van hogy ha o most jatszani akar a haverjaival akkor jatszik aztan 10koe a haverok lelepnek es megkerdezi h nincs-e kedvem filmezni. Altalaban belementem de rosszul esett h nem csekkolt be velem elotte meg en mar addigra elvoltam az en kia dolgaimmal uh meg kellett szakitanom miatta.
Aztan rajottem h a legegyszerűbb h a legközelebbi ilyennel nem en dontok ugy hogy abbahagyom a sajat kis tevekenysegeimet hanem neki kell eszrevennie magat. Ezen eléggé megdobbent, hogy elkezdtem nemet mondani az egyutt toltott időre ha éppen a sajat dolgaimmal voltam elfoglalva. Úgyhogy most egyre gyakrabban kerdezi meg hogy mi a tervem mara. Ugyanigy hozzaszokott ahhoz h en szervezem a hetvegi programokat vagy en tartom fejben h mikor kivel találkozunk. Ezekben is valtoztatni akarok, mert egyebkent kesz stresszgomboc leszek. Szerencsere ha nem toltunk kozosen időt neki is igénye lesz ra es ha mast nem is legalabb maratoni filmnezeseket kitalal
Az eltartottsag mind a ket felnek kedvez. Kulonben nem mukodnenek ezek a kapcsolatok. Igy is sokkal gyakoribb h mindket fel dolgozik. En tobb olyan parrol tudok ahol a pasi kerte a not h ne dolgozzon.
Sunshinedoll, egy kicsit nagyon elfogult, s ugyanannyira buta is.
Csak fújod a butaságod. Életed legnagyobb öröme ez legyen Sunshinedoll.
Nálunk, mind a mai napig én vagyok a "pénzügyminiszter". Minden terhet, gyerekeket, is mindig közösen vittük.
De, ha nem az utálkozós agyadat vennéd elő, akkor értelmeznéd a kérdező szövegét. De azzal az egy agysejteddel amit kering a bucidban, ez lehetetlen.
Gyakorlatilag semmit sem tudunk a párról, így nem lehet véleményt mondani.
Kb mint ha azt kérdeznéd hogy miért lett 1es a dolgozatod, miközben nem felejtetted el felirni a neved a papír tetejére.
Általánositasok alapján viszont azt tudom mondani, hogy a házasság/hosszútávú párkapcsolatok jó hatással vannak a férfiakra az élet több területén (tovább élnek a házas férfiak, kisebb eséllyel lesznek depressziósak vagy szenvedélybetegek) míg a férjezett nőkről a fordítottja igaz.
27: ez egy látványos statisztika de sokszor feszegették már, hogy valószínűleg a háttérben nem a házasság ténye van, sokkal inkább az, hogy például eleve nagyobb esélye van házasodni egy olyan férfinek, aki jókedvű, nyitott, mint egy depressziósnak.
Érdemes a blikk szintű felvetés mögötti tartalmat is olvasni, mert jól hangzó dolgokról derül ki, hogy nem igazak
29: ezt a férfiakra mondtam.
A nőknél a házasság általában együtt jár egy másik dologgal... A gyerekvállalással. Nem mindenkinél de a statisztikai tömeg ezt mutatja. A gyerekvállalás meg rövidíti a várható életkort, mivel elég sokat kivesz egy nőből.
mivel a férfiaknál nincs gyerekszülés, ami fizikailag megterhelő, így náluk nyilván más okoknak is közre kell játszania.
Amúgy az egyedülálló emberek nemtől függetlenül hajlamosabbak a depresszióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!