Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a barátnöd egy hónapba neked?

Egyetemisták vagyunk. Kb semmibe. Ha nem lenne vírushelyzet, akkor is elmegyünk hetente-kéthetente kajálni valahová kettőnknek 3-5 ezer forintért, vagy olyan helyre ahová a belépő kettőnknek 3-5 ezer. (Vidék, nem Pest! Itt olcsóbbak a dolgok.) Nincs szabály, de kb 3-ból 1 alkalommal ráadásul ő fizet. Szóval mondjuk kb 10 ezer forintba.
25/F, 21/L

'Mennyibe kerül'... mondjuk egy kiló kenyér vagy egy liter tej.
De nem egy ember.
Ha így kérdezed, akkor őszintén remélem, hogy neked kerül a nőd!

Egy guminő olcsóbb, a prosti drágább, de ezt ezerszer kitárgyaltuk már itt a GYK-n.
Várj pár évet, és elérhető árban lesznek a szexrobotok is, és akkor életed végéig megoldódna problémáikat, a saját színtéren.

#2-es örülök és remélem a többség is így gondolja!
Itt tényleg párkapcsolati probléma van. Ha egyáltalán párkapcsolatnak lehet hívni.

Jót nevettem a kérdésen. Mi az, hogy mennyibe kerül? Te fizetsz érte, szolgáltatásként tekintesz rá? Mert szerintem nem az.
Mindenki annyit költ rá, amennyit akar, amennyit elfogad, amennyi telik rá.
Rám a barátom pl sokkal többet költene rám, de én nem szeretném, úgyhogy próbálom olyan felesbe kihozni. Nem azért vagyok a barátnője, hogyan pénzeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!