Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat zavarja, ha a nő (sokkal) kevesebb pénzt
keres a munkájával?
A kérdező szavazást indított:
39 szavazat
Az zavarna, ha meg lenne elégedve ezzel és nem próbálna meg javítani ezen. Nyilván nem arra gondolok, hogy csak nettó 250et keres és keressen dupla ennyit.
2020. nov. 25. 22:48
Ha neki jó és kijon belőle akkor ok..
2020. nov. 25. 23:07
Nem, a férfiakra kevésbé jellemző az anyagi szempontok figyelembevétele társkeresésnél.
2020. nov. 25. 23:07
nem, de fordítva is vizsgaljuk meg, mert ugy erdekesebb
2020. nov. 25. 23:08
Az zavar, ha emiatt kisebbségi komplexusa lesz, és megpróbál ledarálni a "saját szintjére" érzelmileg, anyagilag. De a saját szintjén lévő férfiak nem kellenek nekik. Az esetek 99%-ban nem családként, "közösségként" gondolkodtak a nők, hanem "én én én én én", a szegény én, amit a férfi ad azt "hogy tudom elszadni, kimanipulálni", majd sírok "hogy én a szegény áldozat", közben meg beleült a készbe. Ismerjük a szitut nem? Ha nem, regisztráljunk tinderre, travel addict, finanszírozd addict, blablabla...
2020. nov. 25. 23:16
Ez annyira relatív.
Mikor összekerültem a párommal ugyannyit kerestünk. Mikor babáztam ő hozott haza többet. Mikor visszaálltam dolgozni én kerestem jobban. Utána jött pár fura év, mert a gyerkőccel özön probléma és járkálás volt, akkor megint ő húzta a szekeret. Sajnos abban a 4 évben piszokul leépült a vendégköröm (szolgáltató vagyok). Visszaálltam dolgozni, de nem a régi pompában. Akkoriban ő nagyon jól keresett, sokat egyengettem a vállakozását, minden szinten tehermentesítettem. Gyereknevelés, heti 3 nap meló, minden házimunka, ez lett a rám eső rész.
Most kenyértörésnél egy mocsok, hogy a két házunkból meg a 3 kocsinkból szeretném a kisebb lakást meg az autót.
Azt mondom nincs baj, míg nincs baj. Utána hidd el már zavarni fogja mindegy hogy volt.
2020. nov. 25. 23:21
6-os, te viszed a gyereket, az többet ér 1000 kocsinál is, de t még azt a 2 kocsit is akarod... Semmi nem elég? Gondolom megbokrosodtál,azt kellene az új fószerhez az alap...
2020. nov. 26. 07:14
Drága 7-es. Egy kocsira van szükségem. Meg a lakhatásra a gyerekkel. 16 év után ez alap azt hiszem. Se bokrososdás, se új faszi, simán önvédelem. Sajnálom a rossz tapasztalataidat.
2020. nov. 26. 08:07
Épp ellenkezőleg, az zavarja őket, ha túl sokat keres, nincs teljesen kiszolgáltatva nekik, nem lehet zsarolni. Egy nincstelen nőt könnyebb tönkretenni.
2020. nov. 26. 09:38
Soha nem érdekelt hogy a párom mennyit keres ha dologozik!
F
2020. nov. 26. 10:08
Kapcsolódó kérdések: