Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradnál egy olyan kapcsolatban, ami hol minden jól működik, csak a szex nem?
Nem.
Nem minden a szex, de fontos resze a parkapcsolatnak, ezert nem maradnek ilyen kapcsolatban.
Nos igen, jó lenne tudni, hogy a minőség vagy a mennyiség miatt rossz a szex.
Én jelenleg egy olyan kapcsolatban vagyok, ahol mint nő, keveslem a szexet, de ez nem lesz szakító indok nálam. Páromnak elég a heti 1, nekem néha nagyobb az étvágyam, de már nem vitázunk ezen. Ha egyébként más területen is gond lenne, akkor szakítanék, de tekintve, hogy a kapcsolatunk ezt leszámítva szuper és a világ legkedvesebb férfije van mellettem, megoldom a kezeimmel ha nagyon rám jön.
Mikor összejöttünk sem volt sokkal több (heti 2-3), most ugye a covid miatt gyakorlatilag nonstop össze vagyunk zárva és emiatt kicsit megpocakosadtunk, bepunnyadtunk, de a heti 1 így is megvan. Szerintem ez javulni fog, mert előtte azért a heti 2-3 is megvolt, tehát ha visszaáll az élet és rendbehozzuk magunkat külsőre, akkor minden szuperül fog működni.
Ebben a formációban maradnék, mert érzelmileg viszont teljesen kielégítő a kapcsolat, nagyon figyelmes. Ha viszont mondjuk arról lenne szó, hogy szexben engem totál leszar és csak az ő orgazmusa fontos, akkor szakítanék. Vagy ha erőltetné a szexet amikor én nem akarom.
22L
Elmeletben nem, gyakorlatban meg nyilván, mivel kapcsolatfüggő vagyok, és lelkileg gyenge. 🤷♀️
Aki most leírja minden problémával kapcsolatos kérdéshez, hogy “szakíts, hagyd ott, stb,...ha tényleg ennyien megtennék, nem lenne ennyi párakpcsolatban élő, szenvedő alany ország-világ szerte.
19-es, de mi az, hogy a falat kapartad a kielégítetlenségtől?
Nincs két kezecskéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!