Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket zavarna, ha a barátnőtök nem lenne féltékeny?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, előtte 1 éven át barátok voltunk.

Mostanában, amikor találkozom egy-egy lány barátommal, viccelődni szoktam, hogy nem is félt meg hogy ma nem alszom otthon, ő pedig beszáll ebbe és ilyenkor mindig valami vicces megjegyzéssel reagál, hogy “azért védekezzetek”.

Az elején ezzel tényleg csak viccelődtünk és nem is volt probléma, mert tudom, hogy sosem volt féltékeny típus és régóta ismerem.

Viszont mostanában kezdem úgy érezni, hogy rosszul esik, hogy nem félt más nőktől és ennyire lazán veszi a dolgot. Egyébként minden más téren rendben van a kapcsolatunk.

Rákérdeztem erre, mert tényleg szarul esik, és azt válaszolta, hogy bízik bennem, tudja, hogy én is olyan extrovertált vagyok mint ő, és hogy magát és a kapcsolatunkat is látja annyira reálisan, hogy egyáltalán ne aggódjon ilyeneken, mert őt például idegesítené, ha én féltékenyen reagálnék, amikor a barátaival van. Szerinte egy nőnek legyen egy olyan biztos énképe, hogy nem kételkedik magában és a választásában, mert a féltékenység önbizalomhiányból fakad.

Tudom, hogy valahol örülnöm kéne ennek a hozzáállásnak, a korábbi kapcsolataim mint toxikusak voltak féltékenység terén, és ennek örülök is, hogy nincs most jelen ilyen szinten, de azért néha bevallom, jól esne, ha azt érezném, hogy féltékeny és “csak magának akar”.

Nektek mi a véleményetek erről?

21 F és 19 L

2020. nov. 22. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A féltékenység nem velejárója egy kapcsolatnak. Ezt elvárni elég idétlen dolog.

Egyetemen tanítók a 70+ takarító nyanyus akad ki ezen, hogy már megint más lánnyal lát beszélgetni, sőt azt is kifigyelte, hogy többek is voltunk a sajtó kávézóban.

Hogy egyszerre többek is!

A világon semmi köze ennek a párkapcsolathoz, nem is tudom, hogy vetődik ez fel Manci nénin kívül bárkiben.

Úgyis van sok megbeszélni valónk, ha még kávézni támad kedvem meghívók az éppen ott lévőt, lévőket.

A féltékenység hiánya nem közömbösség, bizalom.

Ennyi.

2021. jan. 12. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják, hogy túl jó dolga van.
2021. jan. 12. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!