Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket zavarna, ha a barátnőtök nem lenne féltékeny?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, előtte 1 éven át barátok voltunk.

Mostanában, amikor találkozom egy-egy lány barátommal, viccelődni szoktam, hogy nem is félt meg hogy ma nem alszom otthon, ő pedig beszáll ebbe és ilyenkor mindig valami vicces megjegyzéssel reagál, hogy “azért védekezzetek”.

Az elején ezzel tényleg csak viccelődtünk és nem is volt probléma, mert tudom, hogy sosem volt féltékeny típus és régóta ismerem.

Viszont mostanában kezdem úgy érezni, hogy rosszul esik, hogy nem félt más nőktől és ennyire lazán veszi a dolgot. Egyébként minden más téren rendben van a kapcsolatunk.

Rákérdeztem erre, mert tényleg szarul esik, és azt válaszolta, hogy bízik bennem, tudja, hogy én is olyan extrovertált vagyok mint ő, és hogy magát és a kapcsolatunkat is látja annyira reálisan, hogy egyáltalán ne aggódjon ilyeneken, mert őt például idegesítené, ha én féltékenyen reagálnék, amikor a barátaival van. Szerinte egy nőnek legyen egy olyan biztos énképe, hogy nem kételkedik magában és a választásában, mert a féltékenység önbizalomhiányból fakad.

Tudom, hogy valahol örülnöm kéne ennek a hozzáállásnak, a korábbi kapcsolataim mint toxikusak voltak féltékenység terén, és ennek örülök is, hogy nincs most jelen ilyen szinten, de azért néha bevallom, jól esne, ha azt érezném, hogy féltékeny és “csak magának akar”.

Nektek mi a véleményetek erről?

21 F és 19 L

2020. nov. 22. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak nekem is ilyen önbizalmam lenne, mint a barátnődnek. Szerintem örülj neki, hogy bízik benned,az is annak a jele, hogy tudja, ti összetartoztok. :)

30/N

2020. nov. 22. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. nov. 22. 19:40
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Engem is zavar, ha egy kicsit sem féltékeny a párom. Az olyan, mintha mindegy lenne neki az egész. Egy kicsi, egészséges mértékű féltékenység szerintem kell. Legalábbis nekem.

Viszont, ha már így alakult, akkor azt mondom, hogy inkább ne legyen egyáltalán féltékeny, minthogy megtiltsa, hogy lányokkal beszélj, ellenőrizgesse a telefonodat, ha elmész valahova, azzal csesztessen, hogy biztos megcsalod stb. Hidd el, az ilyen kapcsolat egy rémálom és inkább legyél hálás, hogy nem kattant a barátnőd :D

2020. nov. 22. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Mit izgul jön?

Ha párkapcsolatban élőként éjszakába nyúlóan lánybarátokkal találkozol, akkor nyilván nem túl komoly ez a dolog, amit a barátnőd is tud, hát ezért nem foglalkozik vele annyira :D

2020. nov. 22. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
#4 amúgy jah, ebben van valami. Nekem tuti nem kéne olyan pasi, aki kettesben találkozgat lányokkal. Nem féltékenykednék, csak kiraknám.
2020. nov. 22. 19:52
 6/12 A kérdező kommentje:

Nyilván nem éjszakázom más lánnyal, csak viccelődöm.

Viszont vannak volt osztálytársnőim, akikkel kettesben is találkozom meginni egy kávét meg ilyenek. A barátaim többségét ismeri és kedvelik egymást

2020. nov. 22. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
Valld be, hogy ott több is szokott lenni, mint kávézgatás...sok pasit ismerek, de olyat egyet sem, aki kettesben járna lánybarátokkal kávézni. Legalábbis hetero férfiak biztos nem.
2020. nov. 22. 19:57
 8/12 A kérdező kommentje:

😂 Attól, hogy nem tekintek minden nőnemű ismerősömre potenciális szexpartnerként, nem leszek meleg.

Ha egyszer mindkettőnknek van párja, évek óta barátok vagyunk és mindig is barátként kezeltük egymást, akkor ugyanúgy állok hozzá, mint egy srác barátomhoz, amikor ketten elmegyünk sörözni.

2020. nov. 22. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
12%

"21 F és 19 L"

Úgy sem lesz hosszú életű, nyugi.

2020. nov. 22. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is jól esik, ha a barátnőm kicsit féltékeny, de ez is rendben van ami köztetek van. Szépen elmondta mi miért van, inkább örülj, hogy a barátnőd megbízik benned és nem kell lemondanod miatta a barátaidról.
2021. jan. 12. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!