Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják igy a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják igy a pasik?

Figyelt kérdés
van egy fiú aki hiv elég sok helyre, de mindig talál rá kifogást hogy miért hivott, de szerintem nem csak azért mert unatkozik, meg hogy segitség kellene neki szóval nem tudom hogy most mi is van
2010. aug. 11. 00:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
szerintem is tetszel neki,csak meg maganak sem meri bevallani es inkabb azzal nyugtatja magat h kulonfele okokat talal ra.de egy ido utan szerintem rajon h tobb mint baratsag,lehet most azert nem vallja be mert nem meri felvallalni.
2010. aug. 11. 10:39
 22/22 A kérdező kommentje:

hát meg van rá a nagyesély hogy még magának is azt mondja....

mert fél hogy szivoznának a haverjaji sztem....

2010. aug. 12. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!