Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha megváltoztam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha megváltoztam?

Figyelt kérdés

Nem tudok már szeretni férfit, csak cserebere kereskedelem szintjén tudok velük egyutt lenni, ha a társaságomért cserébe szívességeket tesznek nekem.

Nem tudok már megszeretni senkit, szivem mint a jég. Hiaba ragaszkodik a jelenlegi baratom is, kedves, állítja, hogy szeret, amit nem hiszek már, én meg nem tudom viszont szeretni.

Nincs is folytonos együttlétre igényem senkivel, lehet aranyból a pénisze, akkor sem.

Minden segítőkészség eltűnt belőlem ami a pasikat illeti, pedig régen ragaszkodó voltam, hűséges, mindent megtettem a kapcsolataimban.

Nem maradt bennem harag senki iránt, aki “ elbánt “ velem, hiszen én adtam rá lehetőséget.

Amúgy derűs vagyok és vidám, de nem szeretek már senkit a szűk családon kívűl.

Nem vagyok megkeseredve, de semmi szeretnivaló nincs már bennem, nem sokat nyújtok egy kapcsolatban a társaságomon kivul.

Nem is számíthat ram a partnerem es en sem akarom igénybevenni baj esetén.

Nem tudom, hogy jut idáig egy meleglelkű, adakozó, beszámítható nő, aki lojális ....a jégcsapig, ami kegyetlenül hideg

Nem hiszem, hogy ezen egy új férfi változtatni tudna, nem tudna akkor sem, ha legjobb férfi volna a világon.

2020. nov. 21. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%

Ki vagytok égve, átérzem. 32 vagyok, szerencsére, mikor a legnagyobb lelki kiüresedés közepén, a szakadék szélén (több pasit zavartam el egymás után, mert csalódást okoztak, nem voltak korrektek sem, közel 7 évnyi sikertelen ismerkedés és egy katasztrofális kapcsolat után nagyon elfáradt a lelkem, és nagyon rossz volt egyedül, de nem volt erőm újra megpróbálni, aztàn más miatt kórházba is kerültem, szóval teljes rotty) megismerkedtem a szerelmemmel, ennek már több mint 1 éve. Egy csapásra felélénkültem. Eltelt persze pár hét, mire teljesen megbizonyosodtam, hogy ő más, mert mindenki ezt állítja eleinte, de aztán teljesen bele tudtam engedni magam a nyugalomba, bizalomba, szerelembe.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vissza lehet ebből jönni, de kérdező, valszeg el vagy fáradva, és nem is a megfelelő férfi mellett vagy.

Szakíts, aztán kicsit magadra fókuszálj, kènyeztesd magad, próbálj töltődni. Szerintem jön, amikor jönnie kell a megfelelőnek, és azt érezni fogod, nem maradsz kiégett mindig:)

2020. nov. 22. 09:25
 12/12 anonim ***** válasza:
45%
Maradj csak egyedül továbbra is. Mindenkinek jobb lesz!
2020. nov. 22. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!