Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyőzzem a féltékenységet?
Pár hónapja vagyunk együtt a párommal, de már korábban együtt voltunk 3 hónapot (3 évvel ezelőtt), majd elhagyott egy másik lányér, amiért túl fiatal voltam (akkor 16-17 voltam). A 3 év alatt volt ideje átértékelni a dolgokat és már normálisan áll a kapcsolatunkhoz. Minden tökéletesen működik, eddig még nem veszekedtünk és tényleg érzem, hogy törődik velem. Viszont sosem volt egy hűséges típus és gondolom emiatt vagyok még féltékenyebb.
Úgy érzem, hogy önértékelési problémáim is vannak, sose tudtam megfelelni magamnak és ha van mellettem valaki akit szeretek, akkor mégjobban bennem van az az érzés, hogy kevés vagyok hiába mondja, hogy ez nem így van.
Nem vagyok hisztis típus és nem szeretném, hogy a féltékenységem miatt megromoljon a kapcsolatunk. Nem szoktam kutakodni utánna, nem nézegetem a telefonját ő se az enyémet. De így, hogy nem beszélek róla talán nekem mégrosszabb, vannak időszakok, amikor depressziósnak érzem magam és gyakran kattogok azon, hogy megcsal, pedig nincs okom rá.
Valahogy kiszeretnék törni a féltékenységből, de nem tudom hogyan. Segítsetek!
(Erről nem beszéltem még senkinek sem. Valamiért nem merek.)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!