Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megváltozzon?
A férjemmel 1 éve vagyunk házasok. Mindig is nagyon féltett, féltékeny volt, de engem sosem zaklatott ezzel, nem mondott semmi rosszat nekem, mégha féltékeny is volt.
Sosem volt oka a féltékenységre, mert nekem csak ő létezik, de mivel általában tetszem a férfiaknak így akaratlanul is kapok bókokat stb. Amiket egy köszönömmel lezárok és el is felejtem. Mostanában viszont már odáig fajult a dolog, hogy simán megüti azt a férfit aki úgy néz rám vagy úgy szól hozzám, bárhol is vagyunk. Egy cégnél dolgozunk, ha valami új munkás szeretne jönni melózni, akkor lecsekkolja aztán ha nem szimpi neki, miattam, akkor simán kidobja (ő a cégvezető).
1 hónapja kb jött egy új munkás, aki elkezdett udvarolni persze visszautasítottam, de a férjem megtudta és megverte. Aztán beszéltem vele, bocsánatot is kért, de azóta ahányszor elmegy mellette, vagy meglátja hogy papírokat viszek neki ökölben van a keze és forr a dühtől. Nem tudom mit tegyek már. Engem sose bántott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!