Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feltekenysegem miatt vonulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltekenysegem miatt vonulhat vissza egy ferfi?

Figyelt kérdés
Mi 5 honapja vagyunk egyutt es kicsit komlplikalt onnan, hogy o nos. De nincs gyerek es az utobbi evekben alig voltak egyutt es teljesen oda lett ertem, hogy a valason gondolodott. De mostanaban a munkaja eleg rossz, ami latszik is rajta es kevesebbet irt, ami miatt en hisztiztem eleg sokat, es voltam parszor feltekeny a felesegere. De mostanra rajottem, hogy volt olyan ami miatt agyaltam es vegul kiderult, hogy feleslegesen. Jo parszor tisztaztuk, szeret es nem akar elvesziteni engem, meg egy csomo miatt megnyugtatott, es hogy most hogy olyan zurzavors korulotte minden az valtja ki, hogy keveset ir. Es igazsag szerint megerthettem volna, mert hogy most nekem nincs kedvem, nekem sincs kedvem senkivel beszelni. Mi whatsuppon beszelunk, es regen minden hajnalban irt, felhivott..de ujabban a munkavaltas miatt nem lehet es este mar esik is be az agyba. De volt, hogy nem irt es be belepett, olyankor mindig azt gondoltam, hogy nezi iroke. Amugy o olyan tesztelos fajta. Aztan volt, hogy idegesitett, hogy belep es nekem nem ir, de megfigyeltem, hogy mikor beszelunk vagy irok, olyankor kevesebbet lep be. Es mar felhoztam neki, hogy van valaki meg harmadik es azert ilyen, amit normalisan reagalt le, elozo baratomhoz kepest aki megcsalt, hoza kepest mas volt a reakcio. Azt is tudom, hogy a felesege nagyon ellenorzi es en is tema vagyok otthon. De multkor feltettem neki a kerdest, hogy kinek ir whatsupon ha nem nekem, mert sokat belep es nekem megse ir... pedig azelott mondta hogy mennyire szeret. Nos ez eleg olyan, hogy benne lakok, ellenorzom..es ha tenyleg nincs semmi, senki mas akkor eleg rosszul eshet neki, hogy hisztizem, ellenorzom es feltekenykedem. Utanna meg irt, de komolyan..s azota eltelt egy het es csend van.... Erzekeny amugy, megserthettem ezzel, vagy tul sok volt ez? persze azota is belep a whatsupra, de tudom, ha megint rakerdek es nincs semmi akkor azzal le is huzhatom a rolot
2020. nov. 16. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

" komlplikalt onnan, hogy o nos. De nincs gyerek es az utobbi evekben alig voltak egyutt es teljesen oda lett ertem, hogy a valason gondolodott. "

Te meg bedőltél?!

"Gondolkodott"...

Nem a féltékenységed, hanem nem akar tőled többet, mint egy mellékág, átmenetileg. Ki tudja, hogy van-e más is.

Nős emberrel nem állnék szóba.

2020. nov. 16. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Fhu gec...
2020. nov. 16. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Nem kellesz neki. Azért lép ki, mert nem akar veled beszélgetni.

Engedd el.

2020. nov. 16. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
de tenyleg tudom, hogy az elmult evekben alig volt otthon,mivel ismerem, es teny hogy a felesege en ram feltekeny. A kerdes most az, hogy egy ferfi besertodik ha alaptalanul vagyunk feltekenyek?
2020. nov. 16. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
96%

Hű, téged jó hülyére vesz ez a csávó.

Engedd el, őt valójában nem érdekled.

Már kifestetted magad bohócra, ideje lemosni...

2020. nov. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!