Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért duzzog a férjem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért duzzog a férjem, ha úszni vagy futni megyek vagy kondizni?

Figyelt kérdés
Már az online órákért is szól
2020. nov. 20. 13:52
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
“Tőle elvett idő” egy órára menjen át a szomszéd szobába
2020. nov. 20. 13:53
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Az én párom se szereti,hogy kondizni járok.Féltékeny,mert szerinte pasizni megyek oda.Azonban szerintem arról van szó,hogy ő lusta,és le akar húzni maga mellé,ez egy ilyen féreg emberi tulajdonsàg.
2020. nov. 20. 14:00
 3/18 anonim ***** válasza:
10%
#2 és milyen igaza van. Kondizni otthon is lehet, van egy padló, súlyzót se nehéz csinálni... csak a nyálcsorgató közönség, figyelem az ami otthon nem igazán van meg :)
2020. nov. 20. 14:14
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Mert gondolom a férjed kanapén fekvő csipszet zabáló ember, vagy valami hasonló. Mert ha ő is sportolna, biztos nem kötne ebbe bele, hanem örülne, hogy te is fontosnak tartod az egészséged. Az én exem is ilyen volt, nem bírta elviselni, hogy míg én egyre jobban nézek ki, addig ő egyre kövérebb lesz. Míg én grammra mértem a kaját és következetesen betartottam a diétát, addig ő két napig sem bírta. Már olyanokat is mondott, hogy fúúúj hogy nézel ki, öltözz fel. Ez viszont annál jobban motivált. Te se zavartasd magad.
2020. nov. 20. 14:16
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
3-as, megnézném, hogyan csinálsz otthon 70 kilós súlyokat, amit emelgetni lehet. Ahova én járok, ott nem csorgatja senki a nyálát, mi edzeni megyünk oda és nem nézegetni.
2020. nov. 20. 14:21
 6/18 anonim ***** válasza:
14%

#5 lefekszem a földre és megemelem, igaz, az 82 kiló. De ha akarnám, ott lenne a szekrény is :)

Ha egy nő 70kgs súlyokat emel, érthető, hogy nem tetszik a pasijának, mert ő nőt akar nem egy vastag karú bajszos férfit réssel a lába közt...

2020. nov. 20. 14:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert buta, én örülök ha mennek, a minőségért fizetek.
2020. nov. 20. 14:29
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem tudom, nálunk a nők felemelik a 70 kilót, de egyik se bajszos. Csak sportos. Crossfitről beszélek. Igen, ott valóban szép izmos csajok vannak. Ízlés kérdése.
2020. nov. 20. 14:34
 9/18 anonim ***** válasza:
65%
Egy nő koksz nélkül soha nem lesz orosz súlyemelő kinézetű.
2020. nov. 20. 14:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Az alábbi dolgok lehetnek a háttérben:

1. Kevesli az együtt töltött időt - ez lehet jogos és jogtalan is... meg kell beszélni. Ha 24/7 a seggedben akar lenni, az gáz a részéről, de ha amúgy sincs elég időtök beszélgetni, romantikázni, akkor neked is kompromisszumkésznek kell lennie.

2. Ha fizetősek az órák, akkor lehet az is az ok, hogy drágállja - it kérdés az, hogy megengedhetitek-e tényleg magatoknak, nem költekezel-e túl sokat amúgy is... vagy csak a fogához veri a garast

3. Frusztrálja, hogy jól akarsz kinézni - na, ez sztem minden esetben gáz a részéről... attól még lehet egy nő NŐ, csinos, magára adó, hogy már férjhez ment... normális esetben vki önmagáért is igényes, nemcsak azért, hogy az ellenkező neműek előtt illegesse magát

2020. nov. 20. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!