Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pokoli szerelmi bánatra hatásos lehet ha elkezdek kondizni?
Nem bírom elfelejteni a volt barátnőmet és nagyon ideges és feszült vagyok 2 hete,megoldás lenne a konditerem ?
Barátságba váltunk el de nem szeretnék vele találkozni mert abba beleőrülnék :( csak jobban beleszeretnék :( És van már uj fiuja :(
Az is jo lenne ha kiszeretnék belőle és pár hónap után uj megváltozott külsövel találkoznánk :)
Ugyan agresszív és idegbeteg vagyok de sosem bántanék senkit , nem az a típus vagyok :( Csak rosszul esik,hogy szakított velem a barátnőm és máris összejött egy másik fiúval :(
De akkor az lesz,hogy beiratkozom holnap konditerembe :) csak megnyugtat picit,aztán hétvégén bulizás ezerrel :)
Aztán meg elmegyek valamit dolgozni és megpróbálom elfelejteni,szerintetek töröljem facebookrol,hogy ne nézegessem állandóan ? de az olyan rossz lenne :(
Az elérhető legjobb megoldás barátom. :)
Férfiként én is pontosan ezt éreztem, csak én a nőm előző barátján voltam berágva.
Elmentem edzeni, az átlag teljesítményem másfélszeresét hozta ki belőle, ha pl fekvenyomópadon elképzeltem, ahogy az a f4szrázó dugja... ;)
Nyomás a kondiba!
Persze nem hiszem,hogy pont te lennél a volt barinőm :D
Dániel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!