Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnád bocsátani?

Figyelt kérdés

Párommal, mielőtt összejöttünk 2 évig barátok voltunk. Előttem volt egy szeretője, őrülten szerelmes volt egy lányba, sokszor én húztam ki a legmélyebbről. A lány csak szivatta, csalta vele a pasiját, folyton ígérgette neki, hogy otthagyja, de sosem tette. Így ment ez másfél éven keresztül.

Nagyon régóta nem beszéltek a párommal, sokszor volt téma köztünk, hogy túllépett, engem szeret, őt lezárta. Sokszor zavart a kapcsolatunk elején, mivel végigkövettem az eseményeket.

Mire megnyugodtam, véletlenül Szabinának szólított. Így hívták a lányt. Az én nevem Lili, közelről sem hasonlít.

Azóta mélyponton vagyok, azt mondja, nem tudja, hogy történt, nem is gondol rá, szeret engem.

Mit gondoltok?

Most teper, sok mindent tesz értem, de jelenleg azt érzem, feleslegesen, akkora törés volt.

7 hónapja vagyunk kapcsolatban.

25L

2020. nov. 19. 20:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
nahát, utolsó, szinte szó szerint ugyanez esett meg velem. amúgy 11-es voltam. De a történetünk nagyon hasonló legalábbis amennyit leírtál.
2020. nov. 25. 01:11
 22/22 Angel3000 ***** válasza:
54%
Szia! Ezt Meg lehet bocsájtani! Elôfordulhat ilyesmi! Tovább kell lépned, ha mègegyszer elôfordulna, akkor aztán nèzgelôdhet, ugy ott fogod hagyni!
2020. nov. 25. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!