Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnád bocsátani?

Figyelt kérdés

Párommal, mielőtt összejöttünk 2 évig barátok voltunk. Előttem volt egy szeretője, őrülten szerelmes volt egy lányba, sokszor én húztam ki a legmélyebbről. A lány csak szivatta, csalta vele a pasiját, folyton ígérgette neki, hogy otthagyja, de sosem tette. Így ment ez másfél éven keresztül.

Nagyon régóta nem beszéltek a párommal, sokszor volt téma köztünk, hogy túllépett, engem szeret, őt lezárta. Sokszor zavart a kapcsolatunk elején, mivel végigkövettem az eseményeket.

Mire megnyugodtam, véletlenül Szabinának szólított. Így hívták a lányt. Az én nevem Lili, közelről sem hasonlít.

Azóta mélyponton vagyok, azt mondja, nem tudja, hogy történt, nem is gondol rá, szeret engem.

Mit gondoltok?

Most teper, sok mindent tesz értem, de jelenleg azt érzem, feleslegesen, akkora törés volt.

7 hónapja vagyunk kapcsolatban.

25L

2020. nov. 19. 20:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
42%

Huh engem is volt mar hogy véletlen ex néven szólítottak, sőt én is csináltam ilyet... Előfordul... Minálunk ez biztos hogy nem jelentett semmit, bár én is kikértem magamnak :D

De ilyeneken szerintem kár felhúzni magad, ha amúgy szeretitek egymást.

2020. nov. 19. 20:55
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom, én egyszer sem szólítottam a páromat az exem nevén még véletlenül sem. Én úgy gondolom, ha az a csaj volt úgymond neki a nagy Ő (legalábbis nekem ez jött le így kívülállóként) akkor nem hinném, hogy olyan hamar túllépett volna rajta. Szerintem tuti eszébe jut még a lány ez miatt. Vagy mennyi idő telt el az ő szakítása és a kapcsolatotok kezdete között? mert az sok mindent megmagyarázna.
2020. nov. 19. 20:58
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
Van bármi más esetleg ami miatt potleknak érezhetned magad? Volt ideje túllépni azon a non vagy rögtön összejött utána veled? Hogyha semmi más jel nincs akkor ne csinálj belőle nagy ügyet
2020. nov. 19. 20:59
 4/22 A kérdező kommentje:
Sok idő után jött össze velem, miután ők már nem beszéltek. Több, mint egy év eltelt, sőt, lehet több.
2020. nov. 19. 21:01
 5/22 anonim ***** válasza:
62%

Figyelj, nem kellene ezt ennyire erőltetned. Lehet, hogy nem lépett túl teljesen, lehet hogy túllépett. Viszont baromira nem ez számít éppen, hanem az, hogy elköteleződött-e feléd? Megvan-e az intimitás köztetek? Megvan-e a szenvedély köztetek? Ez a centrum, a többi csak körítés.

Én volt hogy kisgyerek koromban véletlen anyának szólítottam a tanárnőt. Biztos nem léptem túl rajta, azért. Ilyen néha van.

2020. nov. 19. 21:03
 6/22 anonim ***** válasza:
50%

100% hogy nem lépett át rajta teljesen. Lehet hogy téged (is) szeret de a másik csak ott van benne..

Nem véletlen vannak ezek az elszólások.

Amúgy tényleg ez a problémás pasi volt a legjobb az összes közül?!

2020. nov. 19. 21:13
 7/22 anonim ***** válasza:
62%

Igen olyan mintha alapból lenne benned egy bizonytalanság, féltékenység és ezzel most magadat látod igazolva.

Inkább azt nézd meg, van e rá okod, hogy másodiknak érezd magad, vagy csak felfújsz egy nyelvbotlást.

A barátoddal próbáld meg hiszti nélkül higgadtan megbeszélni, hogyan álltok. Ha igazad van, és "pótlék" vagy, akkor jobb, ha szakítotok, ezt megértem. De ha a fiú tényleg szeret téged, amit azért lehet érezni, akkor ne keserítsd a saját életedet a fölösleges agyalással. Próbálj örülni a párkapcsolatodnak.

2020. nov. 19. 21:16
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Persze néha vannak összekeverések, viszont szerintem elég nehéz véletlenül a párját valakinek összekeverni az exével. Én például egyik tanárnőt se kevertem sose az édesanyámmal, mint valamely válaszoló. Ráadásul ő kisgyerek volt, nem felnőtt. Lehet, hogy jónak tűnik a kapcsolatotok, viszont ez azért vészjósló. Ilyet én soha az életemben nem hallottam, hogy valaki a párját az exe nevén szólítja. Szerintem nincs túl rajta. Amúgy abba a szeretőbe volt őrülten szerelmes és ő az exe? Ráadásul ha másfél évig kitartott mellette akkor is ha a csaj nem hagyta ott a másik fickót. Odáig lehet érte. Ráadásul ha nem is beszélt vele, miért mondja a nevét a mostani nőjére?
2020. nov. 19. 21:21
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan emberek.van aki még a megcsalást, a verést is megbocsájtja, itt egyetlen szóról van szó.
2020. nov. 19. 21:26
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
Itt nem az a baj utolsó, hogy egy szót mondott ki. Hanem hogy az exe nevét akit elvileg réges régen elfelejtett és nem is beszélt vele. Mondom, soha nem hallottam olyat, hogy valakit a másik az exe nevén szólít. Itt nem az a baj, hogy egy szót kimondott. Az a baj, hogy mit.
2020. nov. 19. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!