Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rock'nrose kérdése:
Számoljátok, hogy hány emberrel kavartatok eddig? =D
Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok, nekem pl van listám :D kavarás alatt csók és esetleg petting, szex nem!2010. aug. 10. 21:23
2/9 anonim válasza:
nekem is van listám:csókról,szexről,csak orálról
23L
3/9 anonim válasza:
egyik nap összeszámoltam :D XD gyors el is felejtettem... nem vagyok rá büszke :)
4/9 anonim válasza:
Én 50-ig számoltam, ez már 2-3 éve volt..
Már nem tudnám felidézni a listán lévő neveket, és azt sem tudom, hogy hol tartok.
Volt egy durvább időszakom, de most már komolyabban állok hozzá.
24/L
5/9 anonim válasza:
Én szakácsiskolába jártam ezért többszáz emberrel kavartam a fazékban az ételt.
6/9 A kérdező kommentje:
ohh hát ehhez csak gratulálni tudok Kovács Lázár ;)
2010. aug. 10. 21:36
7/9 anonim válasza:
vonalakat huzok a falon:
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
8/9 anonim válasza:
||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| |||
9/9 anonim válasza:
Ha a csók a minimum, akkor én csak kettővel, azokkal, akikkel jártam is. Flörtölgetés, pasizgatás stb ilyenek, az volt többel is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!