Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
Soha az életben nem hittem benne, nagyon kevés emberbe voltam eddig az, talán a mostani és egy régebbi páromba. Kétszer 29 év alatt, ezek is vagy egy év után alakultak ki csak bennem.
Jelenlegi párommal már régebb óta eljegyzésről van szó, minden passzol vele. Ha vírushelyzet nem lenne, már megtörtént volna, 2,5 éve vagyunk egy pár.
Viszont lett egy új kollégám, egyidős velem. Nem sokszor beszéltünk, de az első pillantás óta rengeteget gondolok rá. Ha tudom, merre van, arra megyek, jó érzés egy percre látni is. Sokat álmodok vele. Úgy érzem magam, mint egy szerelmes tinilány. Áradoznék róla állandóan. Próbálom elnyomni, ha napokig nem látom, jobb, aztán újra és jön az az úristen de édes érzés.
Utálom magam emiatt, nem akarom bántani a párom, ő olyan jó velem. Ezelőtt tökéletesen megvoltunk. Belsőleg sosem passzoltunk még ennyire senkivel. Félek, hogy tönkreteszem.
Volt valaki hasonló helyzetben, mi lett a vége?
Egyébként a srácnak is van párja. Tehát emiatt se kéne ábrándoznom.
Lány vagyok.
Létezik. De semmivel sem biztosabb a végkimenetele,mint egy lassan ismerkedős kevésbé intenzív kezdetű kapcsolatnak.
Inkább olyan, mint a drog. Míg a kevésbé impulzív egy hosszú szívhez szóló muzsika.
Én mindent eldobtam a szerelem miatt és még sem teljesedett be.
"Egyébként a srácnak is van párja. Tehát emiatt se kéne ábrándoznom."
Még ha egyedülálló lenne, megpróbálhatnád vele, eldobva a jelenlegi párodat, de így nem kéne haza vágni annak másik srácnak a kapcsolatát.
Nem is szeretném, semmi jelét nem mutatnám felé. Amúgy sem vagyok az a kezdeményező típus.
Egymás társaságában egyébként nagyon zavarban vagyunk, pedig én alapból elég határozott vagyok, mikor mással beszélt, ő is jobban annak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!