Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan hölgyet, akit támogathatok?
Itt vagyok! Engem támogathatsz! Küldjem a számlaszámom?
Csinos vagyok, fiatal, és tudod mit? Oda sem költözöm, nem akarlak zavarni.
Küldd a lóvét, és mindketten megkapjuk, amit akarunk. Én a pénzt, te meg az élményt, hogy találtál valakit, akit támogathatsz.
Nem értelek. Jómódú/gazdag vagy, talán nem is hülye, talán nem is csúnya.
Mégis hogy van ennyire elszúrva fejben, hogy nem tudsz összeszedni a személyiségeddel egy okés csajt? Miért vagy ilyen tutyi-mutyi, férfiatlan viselkedésű? Miért nem vagy tökös, magabiztos, jó dumás, vicces a nőkkel? Az kell nekik. A személyiségeddel van baj, de ezen lehet javítani, változtatni. Csak ne csináld már ezt, amit eddig? Nem veszed észre, hogy rosszul csinálod? Nincsenek barátaid, ismerőseid, akiktől látnád hogy kell ügyesen csajozni?
Ezer módja van annak is, hogy valaki huszonévesen is jómódú legyen. Mondok egy párat:
Van olyan ismerősöm, aki kb 20 éves kora óta kamionozik. Ő is most 29 és már van háza. Állítólag havi nettó 600 körül keres.
Van jó barátom, aki informatikus. 27 évesen 470 ezer nettó. Lassan van félretéve 10 millió forintja.
Egy tesitanár ismerősöm 28 évesen 330 ezret keres (mert szakiskolában dolgozik, edzősködik és kollégiumban is nevelő), de előtte évekig dolgozott külföldön hajón pincérként, gyűjtögetett és ő is már a saját házát veszi mostanában a szülővárosunkban.
Egy volt lakótársam szegénységből jön, a vendéglátásban dolgozik, de tipikusan az a fajta, akin látod hogy egyszer főnök lesz és amúgy nagyon szorgalmas, kitartó. 25 évesen a vírusválság előtt ő is nettó 300 ezret keresett vidéken. Már kisfőnök, jó pár ember tartozik a keze alá.
Tudom nem ezek az átlag, de mint látod elérhető dolgok ezek az átlagember számára is. Csak már 20-huszonpár évesen el kell kezdeni okosan a pénzgyűjtést és nagyon észnél kell lenni, tudni kell mit csinálsz, nem szabad az idődet pazarolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!