Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha ne csajozzak? Az a baj h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha ne csajozzak? Az a baj h szemüvegem van de lézerezni nem lehet, lencsém sem lehet mert érzékeny a szemem. Jobb ha végleg feladom?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 16:58
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes a hozzáállásod.. Belemész nagyon hülye, és 13 éveseknél divatos általánosításokba, mintha a világról tényleg semmit sem tudnál. Nem bántás, de elég szarul esett, hogy csak az a jó nő, és az nézhet ki jól, aki bulizni jár, és akiket az egyik hozzászóló le idióta libázott? Hát nem így van. Hidd el van egy csomó jó nő, aki nem ezen a színvonalon van, és nem olyan kényes a külsőre, csak ápolt legyél. Most az, hogy szemüveges vagy, fogja a normális embereket a legkevésbé zavarni. De ha csak szexelni akarsz, akkor menj el szemüveg nélkül, és végre lehet ingyen numerád is.. Ha csak ennyi a cél...
2010. aug. 11. 07:45
 52/58 anonim ***** válasza:

szemüveg helyett vegyél kocsit! mindegy hogy nézel ki ha kocsi van van csaj is még hozzá 1 osztályú, a mai csajok a kocsit nézik meg először,aztán a pénzt.... :( (sajna )

vegyél egy tűzpiros metálfényezésű lehetőleg Cabrio-t 18-as alufelnik Turbo disel 100 lóerő min,1000 watt hátul a hangcuccos minimum... nah ha ilyennel mégy partyba akkor egyszerre 2 nővel is lehetsz.

2010. aug. 12. 19:24
 53/58 anonim ***** válasza:
57%

19:24-nek ez hülyeség én is és még sok lány ismerősöm olyannal jár akinek nincs kocsija,sőt akár szegényebb is mint maga a lány.

Kérdező:a szemüveg miatt ne mondj le a csajokról, az érett lányok,sőt talán a tinik is nem azt fogják nézni.Ez most olyan h. én láttam már fogszabályzós fiút is akinek volt barátnője,szóval ezzel ne foglalkozz,amúgy meg sok lány van aki szintén szemüveges,sőt az emberek többsége idővel szemüveges lesz,mert elromlik a szemük,szóval tényleg ne stresszeld túl ezt a dolgot.25/l

2010. aug. 12. 19:29
 54/58 anonim ***** válasza:

19:24 vagyok

mindig azt írod ,h sz.r a szemüveged meg azt mondták sokan,hogy nem jó.... lehet csak azért mondták mert jó és féltékenyek rád van ilyen...

Linkelj már be 1 képet a szemüvegről , én megmondom a tutit róla (én is szemüveges vagyok)

2010. aug. 12. 19:33
 55/58 anonim ***** válasza:
lány vagyok,de én nem azért aggódnék h. szemüveges vagy hanem azon ahogy beszélsz.lehet vannak akik lehúznak a szemüveged miatt,de ha egy csaj nem jár veled az nem a szemüveged miatt lesz hanem a hozzáállásod,a stílusod és a megjegyzéseid miatt.Pl.ahogy végig olvastam a válaszaidat én ha a világ leghelyesebb pasija lennél,szemüveg nélkül,még akkor sem járnék veled,mert iszonyatos a felfogásod.A párom is járt régen fizetős lányokhoz(amikor épp nem volt barátnője),de ő értelmesebb és intelligensebb annál amit most te mutatsz magadból.én úgy veszem észre h. te amúgy sem egy barátnőt keresel,mert egy normális lány nem fog ilyen beszédstílusú pasit keresni magának.Szóval előbb agyilag nőlj fel,legyél értelmesebb és udvariasabb aztán majd elkezdhetsz barátnőt keresni magadnak,mert itt nem a szemüveggel van a gond.25/l
2010. aug. 12. 19:37
 56/58 anonim ***** válasza:

Én is szemüveges vagyok, és úgy érzem, hogy ez hátrány lehet...Elég szar ügy..:(

L/15

2010. aug. 12. 21:32
 57/58 anonim ***** válasza:

érdekes...engem pl nem a srác kocsija vagy szemüvege érdekel hanem mondjuk a gondolkodásmódja és a másokhoz való hozzáállása. ha ezek tetszenek nem érdekel az a fránya szemüveg...semmi nem múlik ezen..

ja és különben van olyan fiúismerősöm akinek tök jól áll és ő is azt mondja h húú de sz.r....talán csak azért h az egóját tolják feljebb azzal h "dehoogy...tök jól nézel ki.." na az már gáz..

2010. aug. 12. 22:03
 58/58 anonim válasza:

Hahó önbecsülés, ego 0!!!

Figyi próbálj meg olyan dolgokat csinálni amik növelik az önbizalmat.;) Pl. rengeteg ilyen készség fejlesztő van a neten. Keresgess...

A csajokra meg ne fájjon a fejed, van amelyiknek csak pénzt kell adni és már van is nőd 1 órára.:)

Nah jó csak poén, csajozz csak nyugodtan, biztos akad egy a horgodra, esetleg bevethetnéd a szemüveget is egy csajozási trükk tárgyaként;)

Nah remélem segíthettem, Sok sikert!

Csaó!

2010. aug. 12. 23:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!