Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha ne csajozzak? Az a baj h szemüvegem van de lézerezni nem lehet, lencsém sem lehet mert érzékeny a szemem. Jobb ha végleg feladom?
Az a szánalom, amit te művelsz. Felsoroljam, hogy melyik hozzászólásaidat lehet provokációnak venni?
Egyébként tanulj meg helyesen írni! Tudod, nagy kezdőbetű, miegymás.
Egyáltalán ne add fel!!!!Az én párom is szemüveges és nekem nagyon tetszik... :D
Ráadásul szexi is tud lenni, ha olyan a szemüveg, ami jól is áll... :D
Sok sikert!!!!
A barátnőmnél voltam, ma nálam alszik - ő is itt ül most mellettem, és röhög a beírásaidon -, gondolom Te ugyanezt nem mondhatod el magadról. A k*vák nem fognak hazamenni veled, hogy itt is öleljenek, csókoljanak, kedvesek legyenek veled.
Zavar, hogy minden nap felnézek ide? Ezzel együtt is nagyobb a sikerem a csajok körében, mint Neked, kis k*rvahajhász.
NEHOGY FELADD EZÉRT!
ahogy észreveszem, abból amit írsz az jön le hogy elég vastag a szemüveged.
ha csúnya akkor lehet hogy le kellene cserélned valami újabb drágábbra ha teheted, azzal és egy marék önbizalommal akármilyen csajt felszedhetsz
fateromnak összesen 140 ezer volt a szemüvege, az ő szeme nagyon rossz mindkettő 15-20 dioptriás lencse (fogalmam sincs hogy pontosan mennyi)
Tényleg, azért nem mindegy, hogy hány dioptriás. Ha 2 centis, "szódásszifon-alj", akkor elhiszem, hogy sehogy nem áll jól.
De ettől még lehetne csajozni, én egyszer jártam egy fél szemére vak csajjal, a rossz szemét alig nyitotta ki, mégis, így, ezzel a nagyon feltűnő problémájával is el tudott csábítani.
De hogy siekrt érj el, ahhoz lépni is kéne, és nem csak várni, hogy a sült galamb a szádba repüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!