Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha ne csajozzak? Az a baj h szemüvegem van de lézerezni nem lehet, lencsém sem lehet mert érzékeny a szemem. Jobb ha végleg feladom?
Lehet, hogy kevesebb p*nát láttam, mint Te, de akikét láttam, ők önszántukból mutatták meg, nem pedig egy ötezresért. :P
És a válasz: szerintem soha ne csajozz, ilyen mentalitással ne.
vegyél normális keretet.
ne a 2ezresek között keresgélj, nekem is pl a 45 ezres keret állt csak jól... de megérte :)
19.48- hát igen,büszkék is lehetnek magukra:-)
akkor az ilyennek minek barátnő, aki nős meg bnős, nem elég nekik a kurv@??
amúgy meg, elég hüly.e a mentalitásod.Más lesz@rja,hogy szemüveges vagy hogyha valami betegsége van attól függetlenül nem zavarja,csajozik ameddig bírja.
Szerintem békülj ki magaddal!LEfogadom, hogy nemi s áll sz arul a szemüveged rajtad, csak te látod így. És ha más azt mondja?Pontosan azért mondja, hogy lerombolják az önbizalmadat! Amíg te nem látod ezt be, addig nem kell csajoznod. JObb is, ha kurv@'khoz mész.
18,l
Valld be, te nem is segítségért jöttél ide, csak hogy egyet nyavajogj. A változás sosem kényelmes, de Te inkább a kényelmet választod. Csak koppantál, hogy itt nem ad mindenki igazat, és páran megmondják, hogy mi a szörnyű valóság. Attól, mert elkezdesz alpári hangnemben másokat ócsárolni, lúzerezni, "gyökerezni", attól még nem lesz normális dolog az, hogy inkább k*rvázol. Attól még ugyanolyan szánalmas kis ostoba lúzer maradsz, akkor is, ha pont a fordítottját akarod nekünk bemagyarázni.
Na, megyek, vár a csajom. Mert nekem van olyan, és fizetnem se kell érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!