Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm és az én szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm és az én szüleim nem illenek össze?

Figyelt kérdés

5 hónapja van barátnőm.

Múlt héten vendégeskedtem a szüleinél. Budapestiek, az anyukája vezető pozícióban van egy nagy cégben,mellette van egy saját takarítócége, az apukája szintén vezető egy nagy cégben és neki is van még egy saját cége külön az informatikában.

Szép nagy házuk van egy hegyen,nagyon jól élnek.

Az én szüleim vidéken laknak (én úgy jottem a fővárosba egyetemre,így ismertem meg a barátnőmet), egy lakótelepen van egy 3 szobás lakásunk. Egyik szülőm sem diplomás, apukám autószerelő, anyukám egy irodában adminisztrációs.

Én megígértem magamnak,hogy tőbbre fogom vinni és kitörök.

Most viszont találkozni fognak az én szüleim és a barátnőm szülei.

Borzasztóan félek....

Szerintetek jól kijönnek majd? Annak ellenére,hogy teljesen mások? Nem tudom miért,de annyira kellemetlennek érzem :/

22F

2020. nov. 11. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem azon múlik mennyire fognak kijönni, hogy ki milyen származású :) Átérzem a félelmedet amúgy, ugyan ebben a helyzetben voltam, de így utólag belegondolva szerintem fölösleges ilyenek miatt idegeskedni.

Minden rendben lesz.

2020. nov. 11. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Ezt nem tudod előre megmondani. Vannak, akik teljesen jól megértik egymást, vannak akik soha nem is fogják, bármi is legyen a végzettségük.

Nem tudod kivédeni a feszkót, ha esetleg lenne. Szerintem nyugodj le, azért nagy baj úgy se történhet. Max ha vége a találkozónak, otthon mindenki jól kibeszéli a másikat. Attól még ti együtt maradhattok a barátnőddel. Nem a szülőknek kell járnia egymással. Sőt találkozniuk sem kell legközelebb, ha nem akarnak vagy nem kedvelik egymást.

Amúgy ha a lány szülei ennyire tanultak meg minden, akkor kizárt, hogy ellened lenne bármi kifogásuk. Te is tanulsz, még fiatal vagy. Semmi közöd ahhoz, hogy anno a te szüleidnek mondjuk nem volt lehetősége tanulni. Attól még nem kevesebbek és ha elég intelligens mindkét család, akkor ezt fogják tudni is.

2020. nov. 11. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Ne szégyelld a szüleidet!

Tisztességes, becsületes emberek? Akkor bátran állhatnak bárki elé!

Ha barátnőd szülei az anyagiak miatt lenézik a te szüleidet, az az ő szegénységi bizonyítványuk lesz. De induljunk ki abból, hogy aki gazdag, még lehet normális gondolkodású.

Tény, hogy hosszú távon vannak buktatói egy ilyen kapcsolatnak, de elsősorban azon, hogy a barátnőd mennyire tudja elfogadni, hogy a fontos dolgokat nem lehet pénzen megvenni, és a gazdagság nem okvetlen jár együtt boldogsággal.

2020. nov. 11. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
korai ilyen fiatalon ..
2020. nov. 12. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Csak úgy menet közben eszembe jutott. Nem korai 5 hónap ismeretség után a szüleiteket összeismertetni? Ennyi idő után én azt tartanám rendjén valónak, hogy ti ismerkedtek össze a partneretek szüleivel, de nem a szülők egymással.
2020. nov. 12. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

NE talalkozzanak. Problema megoldva. Szivesen.

Nem nem kell szegyellned a szuleidet! Es ne is szegyelld oket sosem. Viszont mi az atkozott istennek mutatnatok be oket. Ha osszehazasodtok SEM kellene a szuleiteket bemutatni. Mi se tettuk. Jo ez igy!

2020. nov. 12. 01:15
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha egymásnak jók vagytok, az már elég...
2020. nov. 12. 06:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Saját szüleid szégyenled? Felneveltek tisztességel, te meg ezen parázok, hogy a nőd szülei jól élnek.

Nem ők költöznek ősze.

Nálam apám a mai napig nem ismeri a párom, pedig együtt van anyámmal. Anyám ismeri, szokott jönni az unokájához.

Szüleim gyári melósok, de jól élnek. Én diplomát meló mellet szereztem, de mégis egy buszvezető vagyok.

Te meg tanulsz is és többre akarod vinni, akkor ez a lényeg! Ha a lány meg szeret, akkor így is fog.

N

2020. nov. 12. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatalok vagytok. Egyetemistaként nagyon sok korabeli csóró pasi, gazdag lány párost ismertem. Sajnos nem érték meg a házasságot. A lányoknak végül kevés lett a fiú....Szóval ne aggódd túl, nem valószínű hogy pár évnél többre számíthatsz a lánnyal, addig élvezd a dolgot.
2020. nov. 12. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
9-vagyok, az egyik gazdag csaj eljutott az egyik ilyen csóró fiúval az eljegyzésig, a csaj apja magához vette a szállodába dolgozni, betanította. De mikor már ténylegesen sor került volna az esküvőre, a lány szakított. nekem azt mondta, hogy nem volt a srác az ő szintjén. Sima infomérnök volt. Végül a lány a saját köreiből válaszott egy másik pasit, akinek volt saját vállalkozása.
2020. nov. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!