Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom luxusèletet akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom luxusèletet akar pedig eddig majdhogynem csöves volt, én meg az "ellenkezőjét". Mit tegyek? Vagy ez a szitu már reménytelen?

Figyelt kérdés
Már írtam egy kérdést ezzel kapcsolatban, de most kiderült mi van a fejèben. Tehát a barátommal akit amúgy nagyon szeretek, több mint egy évembe került összejönni, ugyan is vidéken lakik az erdőben egy komfort nèlküli kis faházban egyedül, Nulla kiadása volt mert mindent megoldott és használt olajjal fűtött tèlen, pedig elég sok munkája volt. Telefonja se volt, "mert minek őt ne zaklassák",akikkel dolgozott azok is tudták hogy el elvont fazon, megtalálták máshogy. Titkolta hol lakik. Én meg örökölni fogok egy 100 milliós ingatlant és egy modern lakást bérlek. Utálom a steril életem, soha nem csinálhattam azt amit akartam, meg nő létemre nem mehettem ki egyedül bivakolni egy telekre az erdő mellè mint ő pedig az volt az álmom 10éve. Inkább megfeleltem a felső társadalmi elvárásoknak és sportautókba öltem a fiatalabb koromban a megkeresett pénzem. Mint elárulta ő k..va jól elvolt ott egyedül és "baszott a világra", így mondta. De mióta én vagyok neki, itt héderel nálam a lakásban, még kirándulni se megyünk, nemhogy hozzá.. autót, kacsalábon forgó palotát, mindent akar, azt mondta egyedül "baszott ezekre, inkább olvasott, írt is könyveket, 1000 könyve van.". Én abba az egyszerü vidéki sràcba lettem szerelmes aki volt, és azt hittem kaland lesz vele az élet, ő meg mint ahogy egy ismerős mondta a "hátamon akar visszamászni a modern társadalomba". Mióta velem van halàlra dolgozza magát és családon gondolkodik, én meg nem akarok olyan családot, amit a sznob szüleim lenyomtak a torkomon, hogy drága ruhákban kellett feszìtenem és viselkednem gyerekkoromban mint egy gazdag majom , a szüleim 35 éves koromig árgus szemekkel a nyakamban voltak és gyerekkorom óta nem volt igazi èletem mint neki. 2 éve hogy anyámék visszavettek magukból, mert már öregek és le tudtam válni. Erre a barátom aki megváltásnak tűnt, ugyan azt le akarja nyomnni a torkomon amin nagynehezen túllettem...

2020. nov. 10. 03:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
83%
#10 humorérzék, önirónia? A magamot madamnak írtad.
2020. nov. 10. 08:13
 12/36 A kérdező kommentje:
8as. Mivel ő teljesen elvont fazon, nagyon nehéz volt megkörnyékeznem, nyomoznom kellett utána a környéken. Egyszer odajött hozzám mikor arra voltam, szerintem csak valamit kérni akart, vagy elküldeni a p..ba mert zavartam, de ezt azóta is tagadja. Ez a része amúgy azóta is kérdéses.
2020. nov. 10. 08:15
 13/36 A kérdező kommentje:
11. Ja , azóta leesett!😄
2020. nov. 10. 08:21
 14/36 anonim ***** válasza:
Ógy látszik a kedvesed belekóstolt a luxuséletbe és most nem bír lemondani róla.Van ilyen.Ezen már csak a terápia segit.
2020. nov. 10. 08:39
 15/36 anonim ***** válasza:
74%
Sugarboy... Csak a tudtod nélkül.
2020. nov. 10. 08:58
 16/36 anonim ***** válasza:
85%

A világvégi erdőszélen nyomorgó lepukkant csóró aszociális lúzerhez bekopog a sportkocsis, gazdag luxus csaj mondván hogy vele akar nyomorogni. Már csak címet nem adták a mesédnek, lehetne valami olyasmi hogy Az incelek álma.

Ha mégis igaz volna, akkor meg a barátodnak adnék igazat. Hosszútávon úgyis megbánnád hogy ilyen erdőlakó, ősemberek vagytok. Jól példázza ezt a barátod is, belekóstolt a normális életbe és már is nem akar "baszni a világra".

2020. nov. 10. 09:01
 17/36 A kérdező kommentje:
Utolsónak. Elég béna az elképzelésed az egészről, főleg, hogy nem kopogtam be hozzá... gondolom iskolás vagy 20 év alatti és unatkozol..
2020. nov. 10. 09:24
 18/36 A kérdező kommentje:
14es. Gondolom ez irónia. Nos ìrhattam volna luxusélet helyett "polgári" vagy átlagéletet is.... mert annak is vsnnak fokozatai. A luxus alatt azt értettem hogy relatíve nincsenek gondjaim. Ha mégtöbbet akarnék, lehetnének.
2020. nov. 10. 09:27
 19/36 anonim ***** válasza:
77%
Ez melyik film?
2020. nov. 10. 09:54
 20/36 anonim ***** válasza:
91%
Ha ez igaz, akkor te a tipikus gazdag vagy... Azok pedig minél több pénzzel bírnak annál hülyébbek... Azt állítod hogy annak a csövesnek igazi élete van? Az neked igazi élet hogy víz villany nélküli putriban rohad? Az erdő közepén? Ár mosni se tisztálkodni nem tud de neked tetszik... Szellemileg egy szinten vagytok azzal a jumanjival... Elárulom ő csak annyit szeretne hogy anyagilag kicsontozna aztán helló... Majd rájössz. Nem a szerelem vezérli őt...
2020. nov. 10. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!