Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 éves korban gyerek nélkül együtt élnek, ki hogy osztja be a házimunkát ? Főleg a főzés erdekelne...

Figyelt kérdés

Ki csinálja , milyen gyakran ,vagy inkább rendelés ? Az is érdekes dolgoztok e vagy a nő háztartásbeli?

Nincs rossz válasz vagy negativ, csak érdekel másoknál hogy megy.

2020. nov. 9. 10:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálunk kb. fele-fele arányban van elosztva a házimunka. Én főzök, mosok, teregetek (én vagyok a nő). Ő porszívózik, többnyire a mosogatást is ő csinálja (bár ez nem olyan nagy munka, mert van mosogatógép), leviszi a szemetet és a kisebb bevárlásásokat is általában ő szokta megcsinálni. A nagy bevásárlásokat meg a nagyobb takarításokat közösen intézzük.

Egy másfél szobás albérletben lakunk, szóval a takarítás nem olyan sok idő szerencsére. Én 24 éves vagyok, ő 25 és egyikünk sem háztartásbeli, ezért is a munkamegosztás.

2020. nov. 9. 12:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Kik nem engedik el dolgozni? A szülei?
2020. nov. 9. 13:59
 13/16 A kérdező kommentje:

12 Ez egy barátnőm példája,heti 2nap tanfolyam onnan nem engedik el dolgozni.

Munkahely esetén meg korberöhögték ,hogy heti 5 napból 2t biztosan nem tudna jönni.

De szamos élethelyzet lehet , ez csak egy példa rá. De a feltett kérdés szempontjából nem mindegy,hogy valaki nagyrészt otthon van vagy 12 órában dolgozik a gyárban .

2020. nov. 9. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Az főz aki akar, a másik általában mosogat. Amúgy együtt is szoktunk főzni, az a legjobb.
2020. nov. 9. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:

29 n, 29f en vagyok a no

Nalunk a fozes felvaltva megy kinek mikor kedve van talan en csinalom tobbet.

Fel eve lakunk egyutt azota sokat valtoztak a szokásaink, keressuk az idealis megoldastt.

De most nagyjabol az a felallas, hogy en porszivozok, viszem ki a szemetet (a nagy kukat a haz ele) es en mosok es teregetek. O mosogat, neha o is kiveszi a szemetet, felmos es fizeti a szamlakat.

Egyszer egyszer egyutt kitakaritunk/rendetrakunk ha mar kupi kezd lenni vagy vendegek jonnek.

De nem visszuk tulzasba, mindketten otthonrol dolgozunk nincs nagyon energiank meg munka mellett sokat takaritani.

2020. nov. 9. 15:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálunk most a párom csint szinte mindent, ő a férfi, mert én dolgozom, mellette vizsgára készültem esténként, így ő várt meleg vacsival, ő takarított, én csak apróbb dolgokat csinálgattam reggelente munka előtt.

De amúgy meg felváltva főzünk, a bonyolultabbakat én, az egyszerűbbeket ő. Megkérdezzük egymást, hogy a héten mi legyen a fő kaja, aztán megcsináljuk.

A takarítást is ha látjuk, hogy kosz van, akkor megcsináljuk, vagy megkérjük a másikat, hogy ezt vagy azt, csinálja meg, vagy közösen neki ugrunk.

2020. nov. 9. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!