Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyha valaki sokat morfondíro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha valaki sokat morfondírozik azon, hogy vajon mással milyen lenne egy párkapcsolatban az a kapcsolat végét jelenti?

Figyelt kérdés

Nem konkrét személyre gondolok, hanem általánosságban. Hosszú éves párkapcsolatról van szó, csak vele voltam ezidáig, mindent csakis vele csináltam, éltem meg.

23l

2020. nov. 6. 15:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De vajon miért csak akkor?
2020. nov. 19. 08:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert akkor nyílik ki a világ egy ember számára. Akkor kezdi érteni és érezni, hogy választási lehetősége van és felelőssêge a saját életéért. Ez pedig együtt jár azzal, hogy mérlegeli az eddigi életét is.
2020. nov. 19. 09:25
 13/19 A kérdező kommentje:
van itt olyan, aki járt hasonló cipőben?
2020. nov. 19. 10:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem ismertél mostanában meg valakit és esetleg azért érzel így? Munkában esetleg egy olyan személy akivel sok időt töltesz, de még te sem akartad be ismerni magadnak hogy esetleg más miatt érzel így?
2020. nov. 19. 11:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
nem mind1 egy kapcsolatban hogy (☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞ k.anyázások meg folyamatos csesztetések vannak , vagy ritkán kisebb konfliktusok amik nem a szőnyeg alá vannak söpörve ,majd rád borítva ha felgyülemlett a szemétdomb.
2020. nov. 19. 15:43
 16/19 A kérdező kommentje:
és ha mostanában sok is a veszekedés, esetleg néha egy-két k.anyázás? már minden idegesít kb. mostanság benne
2020. nov. 19. 16:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így együtt amit leírsz szerintem egyenlő azzal hogy szakítani kell. Egy jó kapcsolatba nem fér bele a másik becsmérlése.
2020. nov. 19. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta??
2022. febr. 28. 19:04
 19/19 anonim ***** válasza:
A veszekedés egy dolog, de ahol már anyázás van, onnan lépni kell.
2022. márc. 6. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!