Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elejétől számítva mennyi idő alatt jutottak el a tökéletes pukibizalomig?

Amugy azert is irtam,hogy szakitanek, mert pl.pont volt egy kerdes, ahol a kerdezo parja lepten nyomon AKARATTAL fingott- akkor is ha pl. vacsoraztak. En ilyennel nem tudnek egyutt elni, ezert is irtam, hogy szakitanek.
A Kerdezo is meger egy miset. Romantikus filmes estet tart a parjaval, rajon a fingas es se szo se beszed eldurrantja magat, ezzel "megkoronazva" az estet!
Szamomra sokkal jobb megoldas egy pillanatra leallutani a filmet es kiugrani a mosdoba, mint befingani es abvan a buzben folytatni a filmezest! Mekkora gorenynek kell lenni ehhez..
Ismetelten hangsulyoznam, hogy nem azzal van a bajom ha megesik, hanem azzal ha valaki akarattal csinalja mas jelenleteben!

"Ismetelten hangsulyoznam, hogy nem azzal van a bajom ha megesik, hanem azzal ha valaki akarattal csinalja mas jelenleteben!"
na de film közben is megesik. na meg egy csomó fing nem is büdös, vagy csak mérsékelten, és pár másodperc alatt el is oszlik. nem minden pár csinál ebből nagy ügyet, szerintem jobb, mint emiatt félbeszakítani a film menetét, vagy vöröslő fejjel végigizzadni a hátralevő időt.

Én írtam olyan választ, hogy nem durrogtatok.
NEM a párom vagy a feszélyezettség miatt. Ha egyedül vagyok itthon egész nap, akkor se durrantok a saját orrom alá a szobában, akar a fene abban ülni......

#15ös ne haragudj de én se élnék veled, nem azért mert az orrod alá akarnék fingani hanem mert tényleg egy besavanyodott merev p*csának tűnsz, hát ne haragudj már de mi van akkor ha film közben becsúszik? sokkal jobban zavarna, ha emiatt le kellene állítani, megvárni amíg kimegy és visszajön... senki nem hal bele pár másodperc pukiszagba, én a páromét már full megszoktam pedig ő sem durrogtat folyamatosan, de ha előfordul, röhögök egyet. isten mentsen a hozzád hasonlóktól, #10es voltam
22L

Hol írtam, hogy nem merek? Azt írtam, hogy nem akarok.
Világosan leírtam, hogy ha becsúszik akkor nem probléma, van ilyen. :)
(Enyém volt az első válasz)

Te most az én nevemben védesz meg engem, vagy mi? :D
Félreértések elkerülése végett, én írtam a 15-ös választ amire reagáltak utánam ketten, majd a 18-as az enyém még.
A 19-es nem tudom miért vette magára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!